На северот на Косово напнато

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Па јас не знам ДАЈ МИ ЧИСТ ДОКАЗ а не од некој албански сајт,ако е така јас милјарда сајтови знам со триста глупости.Ајде ВИКИПЕДИА лаже така???Или е промакедонска,или про српска гарант нели?
hahahahhaha, neverojaten si ti. vo ovie prostorii ziveele pajoni desareti, vo jug ili epri(denesna cameria) ziveele molosi. stvarno me mrzi

V

viktora

Гостин
hahahahhaha, neverojaten si ti. vo ovie prostorii ziveele pajoni desareti, vo jug ili epri(denesna cameria) ziveele molosi. stvarno me mrzi
И мене ме мрзи да докажувам и на вас Албанците и на овие ваши пријателчина Бугарите,зошто колку и да ви докажува човек џабе е!Разликата е во тоа што јас се служам со различни извори а НЕ МАКЕДОНСКИ а вие само со ваши.Све е џабе но што е тоа е.Битно си знаете само тој пуст инает не дозволува.НАЈТЕШКО Е НА НЕКОЈ ДА СЕ ИЗВИНИ, сите ве разбирам.ПОЗДРАВ биди жив и здрав.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
И мене ме мрзи да докажувам и на вас Албанците и на овие ваши пријателчина Бугарите,зошто колку и да ви докажува човек џабе е!Разликата е во тоа што јас се служам со различни извори а НЕ МАКЕДОНСКИ а вие само со ваши.Све е џабе но што е тоа е.Битно си знаете само тој пуст инает не дозволува.НАЈТЕШКО Е НА НЕКОЈ ДА СЕ ИЗВИНИ, сите ве разбирам.ПОЗДРАВ биди жив и здрав.
zalosno.
cao i se najdobro

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Tипичен пост на неинформиран малоумник кој шири погрешна историја на погрешен форум,во сосема погрешно време.
Дај бе научи историја и дај ни веродостојни факти а не да кажуваш тука гачки морон еден,па и на крај мрза му било.
Ааааа бееее...

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Tипичен пост на неинформиран малоумник кој шири погрешна историја на погрешен форум,во сосема погрешно време.
Дај бе научи историја и дај ни веродостојни факти а не да кажуваш тука гачки морон еден,па и на крај мрза му било.
Ааааа бееее...
tipicen lesh kari
na albanski podobro zvuci ;)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
hahahaha, more pred da se obiduvas nekoj da ubeduvas, treba prvo samiot da se ubedis. ne mi postiraj tuka mene gluposti, tuku gledaj tebe ti tvoj titov narod. makedonski pravoslavni, nasjtari na svet phahahahahaha
научно докажано е дека Шќиптарите се најпрви луѓе...
во времето на диносаурусите постоеле Шќиптари
доказ главниот град на Шќиприја Тирана-Тираносаурус
mi ja promasi celta, nema vrska
ти си го промашил цел свет....
ne mozam da svatam, da bevme rasisti ke se sakavme oti i srbite i makedoncite i albancite se bela rasa, ama ete zavisi spored koj kriterium uvek rcki de nacijata razlicna de verata ista ama sekta bile de verata razlicna kaj ziveam jas?
нема бели црни шарени виолетови розови..има луѓе и нелуѓе...
знам дека сите Албанци не се како Кратер
sum misles da citiram ali g in da haaauuss, sum promasil, maj bed
многу си ми духовит....да не си лапнал дух? имаш среќа што не си стасал на ниво-КУРНАЗ
izvini tigru, samo nemoj da me ubivas :(
fuck off
ајде налево круг...и орај нива...што подлабоко толку подобро
Вики, ти така мислиш. o_O
Този пат оската е во пати поголема.
и оската се крши..

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
А бе дежурни адвокати на србите, дали знаете дека ни Србија/Србите не го сакат Косово како дел од Србија?

Они сакат само северниот дел да го отцепат за да го остварат нивниот таканаречен сон Голема Србија, но тој филм нема да го видат уште долго.

Зошто викам дека не го сака?

Косово моментално има 2 милион жители(напамет), и замислете како дел од Србија, Косово да има само една национална партија, па тогаш претседателот на Србија ќе биде Албанец, а и половина министри Албанци, што значи дека Србија ќе биде под контрола на Албанците/Косоварите...

Така да не ја кршете тастатурата џабе...

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Не знам албански за жал,ама затоа ти знаеш македонски,што те ебам.
mislis srpsko bugarski mix?
da da znam
--- надополнето: Aug 6, 2011 12:45 AM ---
научно докажано е дека Шќиптарите се најпрви луѓе...
во времето на диносаурусите постоеле Шќиптари
доказ главниот град на Шќиприја Тирана-Тираносаурус

ти си го промашил цел свет....

нема бели црни шарени виолетови розови..има луѓе и нелуѓе...
знам дека сите Албанци не се како Кратер

многу си ми духовит....да не си лапнал дух? имаш среќа што не си стасал на ниво-КУРНАЗ

ајде налево круг...и орај нива...што подлабоко толку подобро

и оската се крши..
1bold dali nekoj ti kazal deka smrdis do mojata soba preku forumov koga se obiduvas da bides duhovit?
2bold procitaj uste ednas ova pogore sto kazav
3bold pak li? mislam deka pomos ti treba :confused:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
1bold dali nekoj ti kazal deka smrdis do mojata soba preku forumov koga se obiduvas da bides duhovit?
2bold procitaj uste ednas ova pogore sto kazav
3bold pak li? mislam deka pomos ti treba :confused:
хм.....можеби сум бил кај тебе дома кога ми го знаеш мирисот.....ама најверојатно мирисаше на лој кај тебе па мојот мирис ти останал во меморијата
заборавив дека те тепале ко мал и сега си ко мува без глава
да не ти треба помош во темава?
Ова е многу сериозна навреда друже. Контролирај се малку.
како да се контролира кога како мал го тепале по глава
ne mi bese poentata da navredam nekogo, ako e taka, se izvinuvam
простено ти е чедо, незнаеш што зборуваш

V

viktora

Гостин
А бе дежурни адвокати на србите, дали знаете дека ни Србија/Србите не го сакат Косово како дел од Србија?

Они сакат само северниот дел да го отцепат за да го остварат нивниот таканаречен сон Голема Србија, но тој филм нема да го видат уште долго.

Зошто викам дека не го сака?

Косово моментално има 2 милион жители(напамет), и замислете како дел од Србија, Косово да има само една национална партија, па тогаш претседателот на Србија ќе биде Албанец, а и половина министри Албанци, што значи дека Србија ќе биде под контрола на Албанците/Косоварите...

Така да не ја кршете тастатурата џабе...
Ајјј блгарско љубимче, косово и предходно беше во состав на србија и ИМАШЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ АЛБАНЕЦ???

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
ахам...а косоварите кога ги тргаа граничните камења од границата со Македонија? Косовари упаѓаат и убиваат полиција и шумска полиција...

Kajgana Shop

На врв Bottom