На северот на Косово напнато

С

Спенсер

Гостин
izvini tigru, samo nemoj da me ubivas :(
fuck off
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: извини,ама ахмети се заканува со немири,ако идеш у планина може и тоа да се деси :) :D:D:D:D

ааа па ти и англиски знаеш/ еден од оние кои завршиле 8мо одд... еден од ретките :D

С

Спенсер

Гостин
Не заебаај, пола од македонците на форумов пишуваат латиница, на него најде да му приговараш. Плус, се труди колку знае да пишува македонски.
А замисли како би било албански или англиски да се пишува на кирилица.
Благодарение на форумов,почнав течно брзо и без грешки да пишувам кирилица/
А и не е точно дека половина пишуваат латиница... мал е бројот на оние кои пишуваат латиница. Освен оние кои се во странство,и немаат МК поддршка.

V

viktora

Гостин
Да само јас така си мислам и сите останати кои не се Албанци и Бугари.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Да само јас така си мислам и сите останати кои не се Албанци и Бугари.
Мислите за светски конспирации во некои луге никога не са преставали,jaвно и днес продолжуват.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Кого да убеди и зошто?ТЕБЕ?Па теле се учи а не вол.Па и што да ве учи кога вие сте Илири(денешна Далмација а што барате тука појма немам) правите наследници на балканот(нема врска тоа што човекот потекнува од Африка и по ваша логика ТРЕБА ЦЕЛ СВЕТ ДА СИ ГО БАРААТ КАКО НИВНО ПРАВО).А за Титовиот народ не се секирај многу многу, зошто пак ќе да сме постар народ од вас Амероалбанците.:drk:
--- надополнето: Aug 5, 2011 1:04 PM ---

Се враќа старата оска Италија,Албанија Бугарија така ФИМИ?
se gleda deka vrska nemas so ilirite, samo treba search na google da gledas kade bile ilirite na balkanot, i sigurno ne bile samo vo denesna dalmacija. ilirite imale poveke od 70 pleminja, pa idi gledaj koj kade bil i zbori tuka posle. poentata mi bese deka toj ali baba ednas kazuva deka iliri sme bile, pa posle od azerbejdzan sme dojdeni(sto btw e najsmesnoto nesto sto citav).
ameroalbanci? pa ti i duhovit si bil

V

viktora

Гостин
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: извини,ама ахмети се заканува со немири,ако идеш у планина може и тоа да се деси :) :D:D:D:D

ааа па ти и англиски знаеш/ еден од оние кои завршиле 8мо одд... еден од ретките :D
Грешка има посетувано курс во Арачиново за 3 год ССП и го заврши за 5 месеци.А испитите беа физичко,ликовно и музичко.Дечкото гарант е вработен у некое министерство по рамковен и сега се прави школуван.:D
--- надополнето: Aug 5, 2011 1:13 PM ---
se gleda deka vrska nemas so ilirite, samo treba search na google da gledas kade bile ilirite na balkanot, i sigurno ne bile samo vo denesna dalmacija. ilirite imale poveke od 70 pleminja, pa idi gledaj koj kade bil i zbori tuka posle. poentata mi bese deka toj ali baba ednas kazuva deka iliri sme bile, pa posle od azerbejdzan sme dojdeni(sto btw e najsmesnoto nesto sto citav).
ameroalbanci? pa ti i duhovit si bil
Абе на СРЧ ми го дава и дедо мраз и војна на ѕвездите и пинк пантер.Ако веруваш во нив онда вистината ја кажуваат за Илирите.
--- надополнето: Aug 5, 2011 1:14 PM ---
Мислите за светски конспирации во некои луге никога не са преставали,jaвно и днес продолжуват.
Мораме сне научиле од минатото и сега очите отворени!

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Мораме сне научиле од минатото и сега очите отворени!
Като гледам не сте научили многу, па грешките ги повторувате и потретувате,а понекога биете глава во зид повеке пати.
Но добро сте увладели да размахвате вечното плашио на лугето за линиjaта Групчин - Подмолие.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
koja vistina ti treba tebe? ne ti rekov da baras koi se ilirite, dali se najstari ili ponovi, ja ti rekov da baras vo koi mesta bile tie, sto ima tuka da te laze google, nesto sto cel svet znae, nemoj da lomotis bez vrska, a za tigarot pogore, aj idi odmori se malce, lesno e tuka da mi se zakanuvas, bi sakal v lice da imas hrabrost za toa, toa e muabet za drugo vreme, a gledam specijalci ova ona na dp imas. kolku godini imas? 6?

V

viktora

Гостин
Като гледам не сте научили многу, па грешките ги повторувате и потретувате,а понекога биете глава во зид повеке пати.
Но добро сте увладели да размахвате вечното плашио на лугето за линиjaта Групчин - Подмолие.
Грешка сне научиле.Да не сне научиле денес ќе немавме држава!И не ме плаши групчин поќе ме плачи накај исток ама не од ВАС него од Турција.Подруго е со 350.000 Албанци но со 80 мил Турци тогаш ќе ве видам што би коментирале.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.028
Поени од реакции
83.461
Ајде, ајде, не се жали ти многу.
На таа линија ќе ти биде митницата.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Грешка сне научиле.Да не сне научиле денес ќе немавме држава!И не ме плаши групчин поќе ме плачи накај исток ама не од ВАС него од Турција.Подруго е со 350.000 Албанци но со 80 мил Турци тогаш ќе ве видам што би коментирале.
Е, не знаев дека Албаниja или Косово е само 350 000. Добар си по географиja,мора да ти се признае. :)

С

Спенсер

Гостин
nemoj da lomotis bez vrska, a za tigarot pogore, aj idi odmori se malce, lesno e tuka da mi se zakanuvas, bi sakal v lice da imas hrabrost za toa, toa e muabet za drugo vreme, a gledam specijalci ova ona na dp imas. kolku godini imas? 6?
Кој се заканува? :tapp: и самиот си одговори,болдот.

а години, помножи го тоа што го пиша со 3. и арно викаш,ќе идам надвор :) нема разбирање со вас,може само бан да добијам.:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom