На северот на Косово напнато

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.456
Поени од реакции
5.873
На северот на Косово на блокадите се видени српски полициски службеници кои се пратени од Србија, за да ги организираат локалните срби. Во организирањето на протестите се вклучени и српски бизнисмени кои се занимаваат со шверц на нафта.

--- надополнето: Aug 5, 2011 10:21 AM ---
Министерот за надворешни работи на Косово Енвер Хоџај , вели дека Србија сака да ги прошири своите територии , да добие дел од Косово , затоа се посериозно се разгледува оваа можност од нивна страна , особено од како се уапси Ратко Младич кој беше пречка на Србија за во ЕУ.

Со поделбата на Косово ќе се отвори Пандорината кутија , насилството и нестабилноста ќе се прошират во целиот регион во незамисливо ниво.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.028
Поени од реакции
83.461
На северот на Косово на блокадите се видени агенти на ЦИА кои се пратени од Америка, за да се инфилтрираатт меѓу локалните Срби.

--- надополнето: Aug 5, 2011 10:22 AM ---
Со поделбата на Косово ќе се отвори Пандорината кутија , насилството и нестабилноста ќе се прошират во целиот регион во незамисливо ниво.
А баш беше мирно тука....:sick:
--- надополнето: Aug 5, 2011 10:24 AM ---
Но не и во Македонија. Ние толку многу сакаме да им удоволуваме и на најперверзните желби на Албанците, што тие (вие) ќе посакаат да не чуваат како домашни миленичиња. Нема да не тепаат. ОК?

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
eden jasnovidec vaka mi kaza...vaka ke bide republika Srpska i severno Kosovo ke se spojat so Srbija, Kosovo zapadna makedonia ke se spoi so Albania, a Skopje ke bide ko Bejrut, ovoj del ke se soedini ss Blgaria.
и мрморецот ја виткаше чоколадата.....
дај бургија не ****
бајките се во забавиште.........

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
hahahaha, more pred da se obiduvas nekoj da ubeduvas, treba prvo samiot da se ubedis. ne mi postiraj tuka mene gluposti, tuku gledaj tebe ti tvoj titov narod. makedonski pravoslavni, nasjtari na svet phahahahahaha

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе немате свој форуми шо идете овде,абе гони се со све твоите планинци.Македонија на Македонците!!!
И не бегајте оф топик.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Не србомани... АНТИ-косовари/ мислам дека е соодветен израз :)
--- надополнето: Aug 5, 2011 9:11 AM ---

Не србомани... АНТИ-косовари/ мислам дека е соодветен израз :) многу едноставно.
--- надополнето: Aug 5, 2011 9:12 AM ---

ХаХАХА! не ме смеј ти се молам/ :pos:
--- надополнето: Aug 5, 2011 9:13 AM ---

И ја би исто решение :) :) :) :vozbud:
mi ja promasi celta, nema vrska

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
ne mozam da svatam, da bevme rasisti ke se sakavme oti i srbite i makedoncite i albancite se bela rasa, ama ete zavisi spored koj kriterium uvek rcki de nacijata razlicna de verata ista ama sekta bile de verata razlicna kaj ziveam jas?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.028
Поени од реакции
83.461
hahahaha, more pred da se obiduvas nekoj da ubeduvas, treba prvo samiot da se ubedis. ne mi postiraj tuka mene gluposti, tuku gledaj tebe ti tvoj titov narod. makedonski pravoslavni, nasjtari na svet phahahahahaha
Пак си јалнаш бре Krat.:pos:
Не е дечкото Македонец, па ни Православен.
Ај погоди која националност и религија е!

Сирот ти, гарант не си ни чул за Noizy.

С

Спенсер

Гостин
Тие приказни на малите деца да им ги раскажуваш,не на нас. ок?

Тие приказни ги слушаме оддамна,ама како што гледам нестабилност нема а и неможе да има... Знаеме дека се јаки на уста :)

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Пак си јалнаш бре Krat.:pos:
Не е дечкото Македонец, па ни Православен.
Ај погоди која националност и религија е!

Сирот ти, гарант не си ни чул за Noizy.
sum misles da citiram ali g in da haaauuss, sum promasil, maj bed
--- надополнето: Aug 5, 2011 12:49 PM ---
koj ne cul za noizy vojvode, najglupiot albanski "raper"

С

Спенсер

Гостин
Ај бе не го тупи/ и пишувај кирилица! ова е Македонски форум,на кој се користи КИРИЛИЧНО писмо и Македонски јазик. !

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.028
Поени од реакции
83.461
Ај бе не го тупи/ и пишувај кирилица! ова е Македонски форум,на кој се користи КИРИЛИЧНО писмо и Македонски јазик. !
Не заебаај, пола од македонците на форумов пишуваат латиница, на него најде да му приговараш. Плус, се труди колку знае да пишува македонски.
А замисли како би било албански или англиски да се пишува на кирилица.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
На северот на Косово на блокадите се видени српски полициски службеници кои се пратени од Србија, за да ги организираат локалните срби. Во организирањето на протестите се вклучени и српски бизнисмени кои се занимаваат со шверц на нафта.

Па и баш затова днес Приштина постави услов на Белград за решение на кризата на северно Косово.
Едн от нив е контрол и утврдуване на идентитета на секое лице преминало во Косово, както по пат,така и на воза Белград-Приштина. Исто така и затваране на илегалните патишта.
Условите са доставени и до КФОР - генерал Ерхард Булер и тоj се е согласил со нив.

V

viktora

Гостин
Кого да убеди и зошто?ТЕБЕ?Па теле се учи а не вол.Па и што да ве учи кога вие сте Илири(денешна Далмација а што барате тука појма немам) правите наследници на балканот(нема врска тоа што човекот потекнува од Африка и по ваша логика ТРЕБА ЦЕЛ СВЕТ ДА СИ ГО БАРААТ КАКО НИВНО ПРАВО).А за Титовиот народ не се секирај многу многу, зошто пак ќе да сме постар народ од вас Амероалбанците.:drk:
--- надополнето: Aug 5, 2011 1:04 PM ---
Па и баш затова днес Приштина постави услов на Белград за решение на кризата на северно Косово.
Едн от нив е контрол и утврдуване на идентитета на секое лице преминало во Косово, както по пат,така и на воза Белград-Приштина. Исто така и затваране на илегалните патишта.
Се враќа старата оска Италија,Албанија Бугарија така ФИМИ?

Kajgana Shop

На врв Bottom