Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Де бе не паничи, не се само Кинезите такви. Еднаш доаѓа Мика Хакинен во Скопје на некаква презентација, во тоа време кога растураше во F1 и Југослав Костовски го прашува: „Како еден таков човек како вас, со големо срце, се реши да дојде овде во Македонија?“

А финецов мртов ладен му одговара: „Многу чудни прашања поставувате овде“ :pos:

Мала дигресија, продолжете...
После толку време, it makes sense :)

Види Фотос, давај линкови, последниот линк што го постираше(незнам која утакмица) беше одличен.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Читам нешто и Мазола реков за Снајдер, дека може Интер и без него.

У пичку матер јас Снајдер немаше да го продавам ни за 100М, но кој ме прашува мене.

По прво Ето би го продал него Снајдер. А како се движат работите ако Снајдер оди летово, најверејатно и Ето ќе си замине зимскиот трансфер период.:)

А ќе се донесе паласио, и еден куп детишта од Бразил и Аргентина, се надевам грешам.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Читам нешто и Мазола реков за Снајдер, дека може Интер и без него.
Inter won 2.3 points per game in the past 2 Serie A seasons without Sneijder (25 games), and 1.9 with the Dutch (51 games). Vital?

Барем во италијанска лига ќе можат без него :cool:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.317
Поени од реакции
46.915
Го прочитав ова, само тој што се трудел да направи статистика на истово нека направи иста ваква статистика али само кога Мур беше тренер, односно, кога Интер имаа тренер.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Inter won 2.3 points per game in the past 2 Serie A seasons without Sneijder (25 games), and 1.9 with the Dutch (51 games). Vital?

Се е тоа Ок, ние и кога го немавме Снајдер пред МУР го освоивме СериаА, али тогаш го имавме Ибрахимовиќ, кој целиот притисок го зимаше на свој грб, и сам ги решаваше утакмиците, и не му требаше Снајдер, доволно беше топката некако со среќа да стигне до него, и после он сам ги решеше, а инаку тимот во одбрана немал никогаш проблем, поготово во Италија.

Сега немаме играч од типот на Ибрахимович, мора некој квалитетен плеј, да пушта топки по ЕТО/Пацини...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.667
Поени од реакции
59.767

Остај статистика, знаеме ние дека Снајдер играше под очекувања, ама пак на што личеше средината со години без играч како него? Нервите ги оставивме со средниот ред. Сега тоа нормално изгледа, Снајдер не е некој двигател на играта со ефект од типот на Кака во Милан, ама со него добивме една сигурност и цврстина.Јас сум убеден дека со заминување на Снајдер а без адекватна замена, ќе се вратиме во старите добри времиња, зошто суштински средниот ред ни е ист. Исто така сум сигурен дека не планираат замена, од следнава причина: Сите знаеја дека Сколс си оди и дека Фергусон ќе го бара Снајдер. Ако се сметаше на замена, Интер овие преговори максимално ќе ги убрзаше и ќе тргнеше по некој од играчите кои беа на продажба (а сега веќе не се). Мислам дека сега сакаат само да кешираат, ќе земат некој од 10 милиони и ќе му товарат се на Алварез, па кога ќе пукне дечкото ќе го викаат Кутињо на помош и се така...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Абе овие австријците што им ги зедовме на Баерн, ниеден од нив не беше повикан за светското u-20. Makes you wonder...

Ќе ја гледаме Бразил вечерва или? :)
(менхетен знам дека ќе ја гледа)
Link?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Остај статистика, знаеме ние дека Снајдер играше под очекувања, ама пак на што личеше средината со години без играч како него? Нервите ги оставивме со средниот ред. Сега тоа нормално изгледа, Снајдер не е некој двигател на играта со ефект од типот на Кака во Милан, ама со него добивме една сигурност и цврстина.Јас сум убеден дека со заминување на Снајдер а без адекватна замена, ќе се вратиме во старите добри времиња, зошто суштински средниот ред ни е ист. Исто така сум сигурен дека не планираат замена, од следнава причина: Сите знаеја дека Сколс си оди и дека Фергусон ќе го бара Снајдер. Ако се сметаше на замена, Интер овие преговори максимално ќе ги убрзаше и ќе тргнеше по некој од играчите кои беа на продажба (а сега веќе не се). Мислам дека сега сакаат само да кешираат, ќе земат некој од 10 милиони и ќе му товарат се на Алварез, па кога ќе пукне дечкото ќе го викаат Кутињо на помош и се така...
Види сеа, како не пукнаа Кака и Пато? :)

Не до пукањето, можеби е до можностите. И во оваа формација, Снајдер може да игра само во нападот, кај што мене лично многу ми се свиѓа како игра, подобро таму и да дели топку отколку да се враќа до Лусио да ја зема топката. Е сега, он нејќел таму да игра....

Не знам, ќе кинеме живци изгледа...

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.566
Спорт Медиа - Карлос Тевез поблиску до Интер!! (http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54407)
Тевез и Сити дефинитивно рекоа збогум, сега и Официално. Уредникот на СМ е убеден дека Тевез е се поблизу во Интер.
Прво на позајмица, потоа откуп за 30мил. тоа нема да биде лесно, но не и невозможно.
--- надополнето: Aug 4, 2011 6:47 PM ---

И да оди сепак Морати нема да го продаде пошто, зошто...ке бара цена еднаква како за Пасторе, а може и повеќе ...е сега останува до Ман Јун колку се спремни да платат за него.

Years​
Team
Apps†
(Gls)†
2001–2004​
Boca Juniors
75​
(26)​
2004–2006​
Corinthians
38​
(25)​
2006–2007​
West Ham United
26​
(7)​
2007–2009​
Manchester United
63​
(19)​
2009–2011​
Manchester City
63​
(43)​
2011-
Corinthians
0
(0)
WTF?!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Абе овие австријците што им ги зедовме на Баерн, ниеден од нив не беше повикан за светското u-20. Makes you wonder...

Link?
http://atdhenet.tv/38416/watch-brazil-vs-panama
Може и тука да го има, од ВидиФотос е линков, беше добар за со Сити: http://www.norwaysport.co.uk/
И овдека: http://www.lshunter.tv/ ќе објават покасно...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
зошто нема некои вести во врска со овој трансфер?
Затоа ти викам Википедија и се е можно.
Тевез е слободен играч како што знам,“раскинал“ со Сити,а преодниот рок во Бразил заврши пред некое време и Коринтијанс немаа шанса да го купат,т.е имаа малку време,недоволно за нив и пропадна тоа,па така најверојатно ќе биде дел од Интер како што тргнале работиве...

Kajgana Shop

На врв Bottom