Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Sal del banquillo, Mourinho, sal del banquillo, sal del banquillo, Mourinho, sal del banquillo!
абе од уста не го вадите Мурињо, почнавте и да го сањате
остајте го него, глејте вие како си губите од 3-класни тимови ко Грчка :D

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
абе од уста не го вадите Мурињо, почнавте и да го сањате
остајте го него, глејте вие како си губите од 3-класни тимови ко Грчка :D
Мите мореее Мите, човече незнам кој кого не вади од уста, незнам кој пишува во свој форум за пораз што го доживеал на туѓ тим во пријателски меч, гледај малце реално, сега се дигате дигате али на крај тежок пад доживувате, тогаш кога примате по 5комада молчите и се бранете со молчење, кога ве решат и од ЛШ се слуша само ЗОШТО(porqe), ако ние губиме ко грчка ова вашето уништување кое ви го приредува БАРСА како може да се нарече.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Мите мореее Мите, човече незнам кој кого не вади од уста, незнам кој пишува во свој форум за пораз што го доживеал на туѓ тим во пријателски меч, гледај малце реално, сега се дигате дигате али на крај тежок пад доживувате, тогаш кога примате по 5комада молчите и се бранете со молчење, кога ве решат и од ЛШ се слуша само ЗОШТО(porqe), ако ние губиме ко грчка ова вашето уништување кое ви го приредува БАРСА како може да се нарече.
Ако мислиш дека мие смо напатени од 3 титуле, си се заебал многу јако. Ти ако ја пратиш Барса последниве 3 године (како 60% од денешните навивачи на Барса), па мислиш дека Господ сте го фатиле за муда со тие 3 титули по ред, си се заебал. Ја го сакам Реал уште одамна, и овие утакмици ништо не ми значат. 5-0, голем кур! Пред 3 сезоне, Реал ве згази 4-1!И што?? Пак ќе кажем, ГОЛЕМ КУР!! Ќе заврши и вашето време, ќе дојде времето на Реал па и вие глава нема да дигнете тогаш, и ќе се браните со молчење. Ама разликата е што од вас “верните“ фанови на Барса, кога ќе дојде времето на Реал (можеби уште и од оваа година), повеќе од пола ќе ве снема. Зошто до пред 5 године ретко да сретнев некој што навива за Барса, имало многу јасно ама не како сега. Кого и да прашаш, за Барса навивал мангупот. Ќе ве видим во наредниве године, свите вас колку сте верни.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ако мислиш дека мие смо напатени од 3 титуле, си се заебал многу јако. Ти ако ја пратиш Барса последниве 3 године (како 60% од денешните навивачи на Барса), па мислиш дека Господ сте го фатиле за муда со тие 3 титули по ред, си се заебал. Ја го сакам Реал уште одамна, и овие утакмици ништо не ми значат. 5-0, голем кур! Пред 3 сезоне, Реал ве згази 4-1!И што?? Пак ќе кажем, ГОЛЕМ КУР!! Ќе заврши и вашето време, ќе дојде времето на Реал па и вие глава нема да дигнете тогаш, и ќе се браните со молчење. Ама разликата е што од вас “верните“ фанови на Барса, кога ќе дојде времето на Реал (можеби уште и од оваа година), повеќе од пола ќе ве снема. Зошто до пред 5 године ретко да сретнев некој што навива за Барса, имало многу јасно ама не како сега. Кого и да прашаш, за Барса навивал мангупот. Ќе ве видим во наредниве године, свите вас колку сте верни.
Не бе, таман работа.
:pos: голем кур? Ај нека биде така.
Не знам само кај си ги барал тие навивачи пред 5 години, па ретко си сретнувал некој што навива за Барса.
Навивачите се исти и пред 5 години и пред 5 дена...освен тие „малите“ што овие години почнуваат да гледаат фудбал.
Нормално како и секое дете навива за најдобриот, во моментот тоа е Барселона и готово. Не знам што ти е чудна таа работа.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ако мислиш дека мие смо напатени од 3 титуле, си се заебал многу јако. Ти ако ја пратиш Барса последниве 3 године (како 60% од денешните навивачи на Барса), па мислиш дека Господ сте го фатиле за муда со тие 3 титули по ред, си се заебал. Ја го сакам Реал уште одамна, и овие утакмици ништо не ми значат. 5-0, голем кур! Пред 3 сезоне, Реал ве згази 4-1!И што?? Пак ќе кажем, ГОЛЕМ КУР!! Ќе заврши и вашето време, ќе дојде времето на Реал па и вие глава нема да дигнете тогаш, и ќе се браните со молчење. Ама разликата е што од вас “верните“ фанови на Барса, кога ќе дојде времето на Реал (можеби уште и од оваа година), повеќе од пола ќе ве снема. Зошто пред 5 до године ретко да сретнев некој што навива за Барса, имало многу јасно ама не како сега. Кого и да прашаш, за Барса навивал мангупот. Ќе ве видим во наредниве године, свите вас колку сте верни.
Добар си и со проценти работиш таке е 60% минуМУН, иначе на кој фан на реал би му значеле тие 5-0 нешто на никој, ете мене ми значат добар порнич гледавме.
Сега дали ке заврши нашето време или не е знак питање, можеше бар некој факт да изнесеш зошто ке заврши нашето време, као на пример дек имате многу добра школа секоја година од неа излегува најмалку 1-2 играчи кој можат да се бапнат во прв тим како и до сега:) и тн, за да можеме да ти поверуваме зш јас многу во клеопатра предвидувања не верувам.
До пред 5години од толку што имаше по МК реал фанови неможеш да се разминеш, кај сте сега бре а според тебе изгледа ке испадне овда дек сите почнале за БАРСА да навиваат МАНГУПИ.
Времето ке покаже кој за каде е и кој колку е верен, кој ке се радува кој ке плачи.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не бе, таман работа.
:pos: голем кур? Ај нека биде така.
Не знам само кај си ги барал тие навивачи пред 5 години, па ретко си сретнувал некој што навива за Барса.
Навивачите се исти и пред 5 години и пред 5 дена...освен тие „малите“ што овие години почнуваат да гледаат фудбал.
Нормално како и секое дете навива за најдобриот, во моментот тоа е Барселона и готово. Не знам што ти е чудна таа работа.
Не дека е голем кур, ама го потековте со тиа 5-0. Ти реков, и Реал тепаше 4-1 и можеше уште појќе да ве понижи на таа утакмица зошто промаши уште 4-5 100% шансе, ама за тоа се збореше до наредната утакмица. А вие со тиа 5-0 ни ги изедовте јајцава.

Секојдневно, порано ретко сум среќавал некој да каже да јас сум за Барса. Ретки беа. А сега, секој втор гордо си кажуе ја сум за Барса, од 5 до 50 године. Ме интересира кај беа истите до пред 3-4 године. Тоа ми е муабетов.

И не ми реплицирај те молим, стварно ми са глупи овја муабети. Секој си го брани својот клуб, нормално е тоа. Нема крај ваква дискусија, така да крај на муабетов.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не дека е голем кур, ама го потековте со тиа 5-0. Ти реков, и Реал тепаше 4-1 и можеше уште појќе да ве понижи на таа утакмица зошто промаши уште 4-5 100% шансе, ама за тоа се збореше до наредната утакмица. А вие со тиа 5-0 ни ги изедовте јајцава.

Секојдневно, порано ретко сум среќавал некој да каже да јас сум за Барса. Ретки беа. А сега, секој втор гордо си кажуе ја сум за Барса, од 5 до 50 године. Ме интересира кај беа истите до пред 3-4 године. Тоа ми е муабетов.

И не ми реплицирај те молим, стварно ми са глупи овја муабети. Секој си го брани својот клуб, нормално е тоа. Нема крај ваква дискусија, така да крај на муабетов.
Абе ајде? Демек вие немаше да потекувате, да тепавте 5:0? Ако Реал можел уште повеќе да не понижи, кога тепаше 4:1, што да кажеме за Барса кога тепаше 2:6 на Бернабе?

Глуп ти е муабетот за навивачите и сам си знаеш.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ехеее навивачите на Реал колку се радуваа на една титула земена у купот а камоли да успеат да ја тепаат оваа Барса 5-0.

I

IBIZA SOUND

Гостин
podobro sega da gube barsa na ovie obicni natprevari odkolku od septemvri nataki :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
хаххх смешно во анкетава ми ги ставил Малага а Виљареал ги нема бравос бе то ме радува -_-'

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
абе Метка пусти Метка, што се мешаш ти не разбирам, абе иди глеј си ги таму Ѕвезда
и знаеш што овие 4 гола што ги примивте од Чивас мадерфакерс ти се еднакво на 6-7 комада од тим ко Реал,ајт поздрав :icon_lol:

A

Auditore

Гостин
Да се претплатам и на оваа тема за следнава сезона.
Барса фаворити за титулата.

Kajgana Shop

На врв Bottom