Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.638
- Поени од реакции
- 22.674
Sal del banquillo, Mourinho, sal del banquillo, sal del banquillo, Mourinho, sal del banquillo!
абе од уста не го вадите Мурињо, почнавте и да го сањатеSal del banquillo, Mourinho, sal del banquillo, sal del banquillo, Mourinho, sal del banquillo!
Мите мореее Мите, човече незнам кој кого не вади од уста, незнам кој пишува во свој форум за пораз што го доживеал на туѓ тим во пријателски меч, гледај малце реално, сега се дигате дигате али на крај тежок пад доживувате, тогаш кога примате по 5комада молчите и се бранете со молчење, кога ве решат и од ЛШ се слуша само ЗОШТО(porqe), ако ние губиме ко грчка ова вашето уништување кое ви го приредува БАРСА како може да се нарече.абе од уста не го вадите Мурињо, почнавте и да го сањате
остајте го него, глејте вие како си губите од 3-класни тимови ко Грчка
Ако мислиш дека мие смо напатени од 3 титуле, си се заебал многу јако. Ти ако ја пратиш Барса последниве 3 године (како 60% од денешните навивачи на Барса), па мислиш дека Господ сте го фатиле за муда со тие 3 титули по ред, си се заебал. Ја го сакам Реал уште одамна, и овие утакмици ништо не ми значат. 5-0, голем кур! Пред 3 сезоне, Реал ве згази 4-1!И што?? Пак ќе кажем, ГОЛЕМ КУР!! Ќе заврши и вашето време, ќе дојде времето на Реал па и вие глава нема да дигнете тогаш, и ќе се браните со молчење. Ама разликата е што од вас “верните“ фанови на Барса, кога ќе дојде времето на Реал (можеби уште и од оваа година), повеќе од пола ќе ве снема. Зошто до пред 5 године ретко да сретнев некој што навива за Барса, имало многу јасно ама не како сега. Кого и да прашаш, за Барса навивал мангупот. Ќе ве видим во наредниве године, свите вас колку сте верни.Мите мореее Мите, човече незнам кој кого не вади од уста, незнам кој пишува во свој форум за пораз што го доживеал на туѓ тим во пријателски меч, гледај малце реално, сега се дигате дигате али на крај тежок пад доживувате, тогаш кога примате по 5комада молчите и се бранете со молчење, кога ве решат и од ЛШ се слуша само ЗОШТО(porqe), ако ние губиме ко грчка ова вашето уништување кое ви го приредува БАРСА како може да се нарече.
Не бе, таман работа.Ако мислиш дека мие смо напатени од 3 титуле, си се заебал многу јако. Ти ако ја пратиш Барса последниве 3 године (како 60% од денешните навивачи на Барса), па мислиш дека Господ сте го фатиле за муда со тие 3 титули по ред, си се заебал. Ја го сакам Реал уште одамна, и овие утакмици ништо не ми значат. 5-0, голем кур! Пред 3 сезоне, Реал ве згази 4-1!И што?? Пак ќе кажем, ГОЛЕМ КУР!! Ќе заврши и вашето време, ќе дојде времето на Реал па и вие глава нема да дигнете тогаш, и ќе се браните со молчење. Ама разликата е што од вас “верните“ фанови на Барса, кога ќе дојде времето на Реал (можеби уште и од оваа година), повеќе од пола ќе ве снема. Зошто до пред 5 године ретко да сретнев некој што навива за Барса, имало многу јасно ама не како сега. Кого и да прашаш, за Барса навивал мангупот. Ќе ве видим во наредниве године, свите вас колку сте верни.
Добар си и со проценти работиш таке е 60% минуМУН, иначе на кој фан на реал би му значеле тие 5-0 нешто на никој, ете мене ми значат добар порнич гледавме.Ако мислиш дека мие смо напатени од 3 титуле, си се заебал многу јако. Ти ако ја пратиш Барса последниве 3 године (како 60% од денешните навивачи на Барса), па мислиш дека Господ сте го фатиле за муда со тие 3 титули по ред, си се заебал. Ја го сакам Реал уште одамна, и овие утакмици ништо не ми значат. 5-0, голем кур! Пред 3 сезоне, Реал ве згази 4-1!И што?? Пак ќе кажем, ГОЛЕМ КУР!! Ќе заврши и вашето време, ќе дојде времето на Реал па и вие глава нема да дигнете тогаш, и ќе се браните со молчење. Ама разликата е што од вас “верните“ фанови на Барса, кога ќе дојде времето на Реал (можеби уште и од оваа година), повеќе од пола ќе ве снема. Зошто пред 5 до године ретко да сретнев некој што навива за Барса, имало многу јасно ама не како сега. Кого и да прашаш, за Барса навивал мангупот. Ќе ве видим во наредниве године, свите вас колку сте верни.
Не дека е голем кур, ама го потековте со тиа 5-0. Ти реков, и Реал тепаше 4-1 и можеше уште појќе да ве понижи на таа утакмица зошто промаши уште 4-5 100% шансе, ама за тоа се збореше до наредната утакмица. А вие со тиа 5-0 ни ги изедовте јајцава.Не бе, таман работа.
голем кур? Ај нека биде така.
Не знам само кај си ги барал тие навивачи пред 5 години, па ретко си сретнувал некој што навива за Барса.
Навивачите се исти и пред 5 години и пред 5 дена...освен тие „малите“ што овие години почнуваат да гледаат фудбал.
Нормално како и секое дете навива за најдобриот, во моментот тоа е Барселона и готово. Не знам што ти е чудна таа работа.
Тука сме, на кајгана, земи си наочари за подобро да не видиш..кај сте сега бре.
Абе ајде? Демек вие немаше да потекувате, да тепавте 5:0? Ако Реал можел уште повеќе да не понижи, кога тепаше 4:1, што да кажеме за Барса кога тепаше 2:6 на Бернабе?Не дека е голем кур, ама го потековте со тиа 5-0. Ти реков, и Реал тепаше 4-1 и можеше уште појќе да ве понижи на таа утакмица зошто промаши уште 4-5 100% шансе, ама за тоа се збореше до наредната утакмица. А вие со тиа 5-0 ни ги изедовте јајцава.
Секојдневно, порано ретко сум среќавал некој да каже да јас сум за Барса. Ретки беа. А сега, секој втор гордо си кажуе ја сум за Барса, од 5 до 50 године. Ме интересира кај беа истите до пред 3-4 године. Тоа ми е муабетов.
И не ми реплицирај те молим, стварно ми са глупи овја муабети. Секој си го брани својот клуб, нормално е тоа. Нема крај ваква дискусија, така да крај на муабетов.
абе Метка пусти Метка, што се мешаш ти не разбирам, абе иди глеј си ги таму ЅвездаМите мореее Мите, човече незнам кој кого не вади од уста, незнам кој пишува во свој форум за пораз што го доживеал на туѓ тим во пријателски меч, гледај малце реално, сега се дигате дигате али на крај тежок пад доживувате, тогаш кога примате по 5комада молчите и се бранете со молчење, кога ве решат и од ЛШ се слуша само ЗОШТО(porqe), ако ние губиме ко грчка ова вашето уништување кое ви го приредува БАРСА како може да се нарече.