Фан Клуб: Барселона

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.619
Поени од реакции
22.641
Целосна доминација. Посед, сигурно накаде 80-20. Шансите се редат, младичите(Кормона и Куенса) какви две шанси имаа. Едниот од нив кога ги нанижа 2ца одбранбени на простор од 0,5м2.:icon_mrgr: И за 2мм не даде гол.
Виља трча, дрибла, имаше шанси, даде гол :D
Тиаго WTF, како само ја лепи топката на ногата:cuc: Чувство за пас преодлично, дриблинг супер.

Ај во второ уште 2-3 гола.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Моментот беше коа Кеита му се наЉути на Виља, зошто овој не ја пропушти топката кон него :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.619
Поени од реакции
22.641
Моментот беше коа Кеита му се наЉути на Виља, зошто овој не ја пропушти топката кон него :D
Па, Кеита беше тогаш најмалку 3 метра во офсајд. Мислам дека му се наЉути оти го опна со топката во грбот.:pos: Кеита тогаш спаси чист гол на Виља.:icon_lol:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
A jas velam deka redno vreme bese deneska barem da pocne so site mozni prvotimci,se blizi prviot mec za super kupot.Nie uste gi probame mladicite a Real M igraat site prvotimci so namera so poveke da se voigrat . Morase Sances nekoj mec da ima pred super kupot,a isto i Messi,vaka tesko....

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.619
Поени од реакции
22.641
Голот на Виља
--- надополнето: Aug 4, 2011 1:39 AM ---
A jas velam deka redno vreme bese deneska barem da pocne so site mozni prvotimci,se blizi prviot mec za super kupot.Nie uste gi probame mladicite a Real M igraat site prvotimci so namera so poveke da se voigrat . Morase Sances nekoj mec da ima pred super kupot,a isto i Messi,vaka tesko....
Другар, Реал се тие што треба да се подобруваат. Не дека Барса е совршена и ништо не треба да се менува, туку до крајот на сезонава ние бевме подобар тим од Реал. Нормално е Реал да бара нова игра, да пробуваат тактики, да се воигруваат повеќе. Ние треба само да се надградуваме, оти нашата филозофија е веќе изградена и нема потреба да се менува. :)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
А мислиш ти дека Санчез ќе биде стандарден првотимец во наредните 3-4 месеци? Нема шанси, освен ако не се случи чудо и овој не се адаптира претерано брзо. И убеден сум дека Пеп на почетокот нема да го става на важни натпревари. Минатата сезона не го правеше тоа со Маскерано, сега верувам дека нема да го направи со Санчез, на толку деликатна позиција како неговата.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Znam deka ne sme nie tie koi treba da se voigruvaat ili slicno,no mora da igraat barem 2 utakmici zaedno site pred super kupot. Ako Pedro igra vaka kako sto igra poslednite mecevi ne mu treba mnogu mislene na Pep da go smeni so Sancez,a za toa da go napravi treba da se pokazi i poklopouva Sancez za toa vreme isto taka...
I veke koga gi igra Kuensa i Karmona,neka go igra mesto niv Delofou....

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Само кај мене нејке стримот или?

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Многу реклами дава таму... не знам што е работата.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Wanna see a magic trick?POOF You are not wining. Ова беше срамно значи.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Лелее ама гол ни дадоа!! :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom