Игра со најдобра приказна?

Член од
22 јуни 2010
Мислења
36
Поени од реакции
7
Најважното нешо шо ме привлекува кај една игра е приказната. Моментално ја играм Assassin's Creed и сум тотално заљубен у приказната. Тој шо не ја играл нека ја игра али да почне со кецот зашо јас почнав со двојката и малку се зезнав... Како и да е сакам да слушнам ваши мислења за игри со приказна која нема да ти дозволи да станеш од ПЦ... па повелете! :D

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Ја играм assassins creed од самиот почеток на серијалот, најмногу поради приказната, не играм игри со бледа приказна и мултиплеер
Последнава со дедо Ецио не ми прави ќеиф, според трејлерите што ги гледав, додуша не сум ја играл ама очекував да се вратат на Алтаир и малку во модерниот свет да ја зголемат активноста.
--- надополнето: Aug 3, 2011 7:35 PM ---
Mafia.. Mafia2. Тие што ги играле, знаат. Посебно на средина негде на Mafia 2 што се случува... готово, се наежив.
И Mafia 2 е добра, додуша од серијалот само неа ја играв, како ли само завршува ...

Член од
22 јуни 2010
Мислења
36
Поени од реакции
7
Mafia.. Mafia2. Тие што ги играле, знаат. Посебно на средина негде на Mafia 2 што се случува... готово, се наежив.
Ја играв и Мафија 2 пред 2-3 месеци и стварно има добраприказна ама неможе да се спореди во комплексност и широчина како приказната на Assassins Creed
--- надополнето: Aug 3, 2011 7:37 PM ---
Сепак крајот на Mafia 2 само шо не пуштив солзи у пм... :D

S

StormRage

Гостин
WARCRAFT! AC, Mass Effect има исто добра... неможам да се сетам на уште нешто...

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Секако дека Assassin's Creed спаѓа тука, но особено добар впечаток ми има оставено Devil May Cry 4. А би можел да ја додадам и Lost Planet: Extreme Condition.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Mass effect,Witcher,Starcraft,Blazblue,Half life,Diablo(zaradi atmosferata),Metal gear solid............

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
леле закон е играта, масакар правам на оваа игра, адреналинот ми се крева.
--- надополнето: Aug 3, 2011 8:04 PM ---
Ја играв и Мафија 2 пред 2-3 месеци и стварно има добраприказна ама неможе да се спореди во комплексност и широчина како приказната на Assassins Creed
--- надополнето: Aug 3, 2011 7:37 PM ---
Сепак крајот на Mafia 2 само шо не пуштив солзи у пм... :D
мене адреналинот ми се крева на крајот а пак ти солзи ми пушташ, леле

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.231
Поени од реакции
337
Warcraft, SIlent Hill и ONI тие што ја играле знаат :)

Kajgana Shop

На врв Bottom