Игра со најдобра приказна?

• Креатор на темата Креатор на темата NightWolf996
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 јуни 2010
Мислења
36
Поени од реакции
7
Најважното нешо шо ме привлекува кај една игра е приказната. Моментално ја играм Assassin's Creed и сум тотално заљубен у приказната. Тој шо не ја играл нека ја игра али да почне со кецот зашо јас почнав со двојката и малку се зезнав... Како и да е сакам да слушнам ваши мислења за игри со приказна која нема да ти дозволи да станеш од ПЦ... па повелете! :D

Ја играм assassins creed од самиот почеток на серијалот, најмногу поради приказната, не играм игри со бледа приказна и мултиплеер
Последнава со дедо Ецио не ми прави ќеиф, според трејлерите што ги гледав, додуша не сум ја играл ама очекував да се вратат на Алтаир и малку во модерниот свет да ја зголемат активноста.
--- надополнето: Aug 3, 2011 7:35 PM ---
Mafia.. Mafia2. Тие што ги играле, знаат. Посебно на средина негде на Mafia 2 што се случува... готово, се наежив.
И Mafia 2 е добра, додуша од серијалот само неа ја играв, како ли само завршува ...

Mafia.. Mafia2. Тие што ги играле, знаат. Посебно на средина негде на Mafia 2 што се случува... готово, се наежив.

Ја играв и Мафија 2 пред 2-3 месеци и стварно има добраприказна ама неможе да се спореди во комплексност и широчина како приказната на Assassins Creed
--- надополнето: Aug 3, 2011 7:37 PM ---
Сепак крајот на Mafia 2 само шо не пуштив солзи у пм... :D

WARCRAFT! AC, Mass Effect има исто добра... неможам да се сетам на уште нешто...

Секако дека Assassin's Creed спаѓа тука, но особено добар впечаток ми има оставено Devil May Cry 4. А би можел да ја додадам и Lost Planet: Extreme Condition.

Mass effect,Witcher,Starcraft,Blazblue,Half life,Diablo(zaradi atmosferata),Metal gear solid............

леле закон е играта, масакар правам на оваа игра, адреналинот ми се крева.
--- надополнето: Aug 3, 2011 8:04 PM ---
Ја играв и Мафија 2 пред 2-3 месеци и стварно има добраприказна ама неможе да се спореди во комплексност и широчина како приказната на Assassins Creed
--- надополнето: Aug 3, 2011 7:37 PM ---
Сепак крајот на Mafia 2 само шо не пуштив солзи у пм... :D
мене адреналинот ми се крева на крајот а пак ти солзи ми пушташ, леле

Warcraft, SIlent Hill и ONI тие што ја играле знаат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom