I
Ivanovska
Гостин
А1 се правеа џекови со парите и им ја платија изборната кампања на сдсм. Зошто сега сдсм не им помогнат на нивните мили А1 човечиња?
Кога не се разбираш шо спамаш смао во сите теми,најдолг пост ти е 1 реченица.А1 се правеа џекови со парите и им ја платија изборната кампања на сдсм. Зошто сега сдсм не им помогнат на нивните мили А1 човечиња?
Батали ја бе, ја заприметив и на Сител темата, испран и е мозокотКога не се разбираш шо спамаш смао во сите теми,најдолг пост ти е 1 реченица.
Абе да беше само А1 проблем околу тендицизно известување тогаш сите ќе беа за ваквиот потег. Страшене е селективниот пристап на институциите, при тоа штитејќи секако во најмала рака исто така тенденциозни (а јас лично мислам неколку кратно потенденциозни) известувања од страна на Шител, Канал5, МТВ.Искрено глупости се десија,место да иаме повеќе телевизии ние нив ги затвараме браво за владата..
Ова се вика комплекс на пониска вредност од вмровците.Кога не се разбираш шо спамаш смао во сите теми,најдолг пост ти е 1 реченица.
Вмровците не се изјаснуваат на секоја тема,туку ти и твојата - IQ во секоја тема,со се поглуп коментар.Ова се вика комплекс на пониска вредност од вмровците.
Вмровците не се изјаснуваат на секоја тема,туку ти и твојата - IQ во секоја тема,со се поглуп коментар.
Типично перење на мозок. Ако не си со нас - со нив си. Сигурно си мислиш и дека тој што не сака да те ебе - е педер.Ова се вика комплекс на пониска вредност од вмровците.
Лол колку само си грешка. Како прво не сум партиски определена. Но некои работи едноставно се гледаат, па макар биле на форум. Попусто се обидуваат да се оправдаат.Типично перење на мозок. Ако не си со нас - со нив си. Сигурно си мислиш и дека тој што не сака да те ебе - е педер.
За жал, истото и го мислам за тебе.Лол колку само си грешка. Како прво не сум партиски определена. Но некои работи едноставно се гледаат, па макар биле на форум. Попусто се обидуваат да се оправдаат.