Фан Клуб: Интер

Де па ти, не ги ругаме, ма да некогаш не ставаат во многу тешка ситуација. На пример Мунтари кога ќе се затрча како сом и ќе се преврти преку топка, ние одма работиме на нови фрази за таквите ситуации. На пример: дечкото беше пожртвуван... :)

Кинезиве се мрднати... Се појавил некој фан на Милан на тренингот на Интер, и овие го бркале и му го соблекле дресот. Кинезите според Газета реагирале исто како што би реагирале Италијаните ако се појавел навивач на Милан во Апиано Џентиле...

Ја едвај чекам Интер и Милан да одиграат утакмица на Филип II за да го бркаме Sasuke по трибина :vozbud:

Интер пред потпис со уште еден млад талент од Лас палмас Alejandro Rodriguez, за кој исто и Барса беше заинтересирана.

Колку ми се допаѓа тоа што од најстар тим во европа ќе станаме најмлад тим со врвни малди играчи.А сите вие што викате градинќи незнам ти што не се сеќирајте ного поарно градинка одколку старечки дом ,,Слепи очи,,

Да не беше Кинез, ќе си помислев дека Сасуке залутал :D
--- надополнето: Aug 2, 2011 9:54 PM ---
...secondo quanto confermato da fonti vicine all'ambiente nerazzurro alla nostra redazione, Wesley avrebbe di fatto già formalizzato il suo accordo con lo United, manca l'offerta giusta da parte degli inglesi.
L'olandese dovrebbe infine congedarsi dall'Inter dopo la Supercoppa , facendo lievitare nelle casse nerazzurre circa 45 milioni di euro.​
Наводно Весли се договорил со Ман, ќе замине по натпреварот со Милан, и за 45 мил...​

Синоќа ова време истиот муабет го праевме :D
Ме потсеќа на ланска сезона, за Маикон, и на крај остана кај нас...ама со овој не верувам дека така ќе биди.

Оваа година може и двајцата да си заминат :)
Иначе, се шушкаше дека Гасп го повикал Маикон за со Милан но овој најверојатно одбил да дојде(не знам зашто), па потоа бил повикан Занети(кој што беше во Грција на одмор)....

Овие од Лион немаат ум.
А Бастош добра замена ќе ни дојди за Снајдер(ако си замине), бидејќи Снајдер во последно време за слободни само го биваше, а знаеме дека Бастош е измислен за такви удари :)

Или тоа или се многу љубезни. Уште нив во Европа не сме ги замарале за трампи :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom