Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 декември 2009
Мислења
138
Поени од реакции
40
Когај коментирале Војводи за титулата на Победа жити мајка?
Не е ништо лично ова, многу од вашите навивачи пишувавте Победа местачи. Ацуле грош немаше тогаш, Брацо фрлаше некој денар и кај нас!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
dobra varianta e kezhual ama do turnovo da odis treba da imas jak buxhet
Ај договори се со брат ти Goal кој што ке пишува,па дојдете да пишете тука.
Тој пред некоја страна пиша дека сами сте го плаќале превозот,а ти пишуваш дека треба да имаш јак буџет.
Па колку пари ти требаат бре,само за гориво.
Дај ве молам не бидете смешни веќе,доказ плус дека немате ни Н од навивачка група,затоа не го тапацирајте веќе тука без врска !!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Nie politizirani ???

Hmm cekajte...
A vie komiti pred nekolku godini zs navivavte vo 2 tribini ? vie tolku sto bevte politizirani sto bevte razdeleni LOYAL FANS I KOMITI...i vie najdovte da zborite za nas ?
Kako moze edna grupa da e tolku politizirana sto politikata moze da gi razdeli vo dve tribini ? Koj se politicki platenici sega ?
Vojvodi ?? vie ne znam dali ste navivacka grupa...cela sezona 3-4 utakmici navivate i koga navivate samo so shkendija mozete barem 100 dusi da bidete...a drugite utakmici ne mozete da bidete tolku kolku sto ja imam bratucedi :( !
i vie demek ne ste politicki platenici ? ne znam dali zaboravavte pred izborite vie se slikuevte so Todorov demek navivackata grupa vojvodi vo ovie izbori ke go poderzat VMRO ! i posle nie politicki platenici ?
Објаснив погоре, ама глуп си, ок...ќе ти објасним уште еднаш.
Кажав и погоре, мие ако не смо навиачка група, вие сте племе слично на племињана од Африка, кои залутале и се изгубиле у простор. Тоа што вие, таканаречените НАВИВАЧИ го оценуете квалитетот на една група според бројката, тоа само докажуе дека врска си немате со ултрас.
Исто таке, кажав и неколку стране поназад, зошто гледам го копираш албаниаа со ова братучедиве, па ќе ти кажем и тебе. Можда имаш појќе братучеди отколку мие што идемо на стадион, а знаеш зошто?? Зошто сте уште заостанати, уште живите у 19. век и се клецате ка мајмуни. Ама ајде, може за 100 године ќе сфатите дека 19. век е одамна заминат.
Дај ми текст или видео кј што има дека ВОЈВОДИ ќе гласале за ВМРО??? Или само колку да кажеш нешто, и да се напраеш паметен (ама тешко ти иде)??

Сега очекуем на наредната утакмица што га играте у Тетово, да запеете Македонско курвиче, Тоше п...., Каурски пички итн...со што ќе ги мотивирате играчите.

И последно, сакаш да ми кажеш дека сте навивачка група, а на утакмица пеете само 2 песне за клубот???? Абе иди ене ви ја Пена, скокните у нега не се мучите, не сте вие за ова.

Член од
27 јули 2011
Мислења
50
Поени од реакции
3
Објаснив погоре, ама глуп си, ок...ќе ти објасним уште еднаш.
Кажав и погоре, мие ако не смо навиачка група, вие сте племе слично на племињана од Африка, кои залутале и се изгубиле у простор. Тоа што вие, таканаречените НАВИВАЧИ го оценуете квалитетот на една група според бројката, тоа само докажуе дека врска си немате со ултрас.
Исто таке, кажав и неколку стране поназад, зошто гледам го копираш албаниаа со ова братучедиве, па ќе ти кажем и тебе. Можда имаш појќе братучеди отколку мие што идемо на стадион, а знаеш зошто?? Зошто сте уште заостанати, уште живите у 19. век и се клецате ка мајмуни. Ама ајде, може за 100 године ќе сфатите дека 19. век е одамна заминат.
Дај ми текст или видео кј што има дека ВОЈВОДИ ќе гласале за ВМРО??? Или само колку да кажеш нешто, и да се напраеш паметен (ама тешко ти иде)??

Сега очекуем на наредната утакмица што га играте у Тетово, да запеете Македонско курвиче, Тоше п...., Каурски пички итн...со што ќе ги мотивирате играчите.

И последно, сакаш да ми кажеш дека сте навивачка група, а на утакмица пеете само 2 песне за клубот???? Абе иди ене ви ја Пена, скокните у нега не се мучите, не сте вие за ова.
prazen odgovor haha :)
--- надополнето: Aug 1, 2011 12:58 PM ---
Ај договори се со брат ти Goal кој што ке пишува,па дојдете да пишете тука.
Тој пред некоја страна пиша дека сами сте го плаќале превозот,а ти пишуваш дека треба да имаш јак буџет.
Па колку пари ти требаат бре,само за гориво.
Дај ве молам не бидете смешни веќе,доказ плус дека немате ни Н од навивачка група,затоа не го тапацирајте веќе тука без врска !!!
ooo sto da ti kazam tebe kolku e da odis do strumica be ... znaes kolku kilometri ima .. da igrase vo skopje so noze ke odevme ama do turnovo dalekuu eee

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ooo sto da ti kazam tebe kolku e da odis do strumica be ... znaes kolku kilometri ima .. da igrase vo skopje so noze ke odevme ama do turnovo dalekuu eee
И после вие навивачи ?!
Дај бе напијте се отров сите до еден и спасете го светов,ќе направите ептен добра работа.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Аиииии, па вие сте знаеле една песна да изпеете бе. Ееееее, ова докажуе дека сте најдобра група у свет! Бравоооо!!!! :cuc:

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Аиииии, па вие сте знаеле една песна да изпеете бе. Ееееее, ова докажуе дека сте најдобра група у свет! Бравоооо!!!! :cuc:
ААААААаа една! Песната Груевски Пичкати матер си ја забораил ?:icon_lol:

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
sekoe vtoro video od balisti, nevideni kompleksi se lecaat tuka

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
sekoe vtoro video od balisti, nevideni kompleksi se lecaat tuka
Добредојде соКрат филозоф, ме воодушеви со својата интелигенција. Ајде пиши уште нешто, не беа доволни 2-3ца од форумов што служеа за потсмев, се јави уште еден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom