Абе океј тоа, ама Мурињо не е коњ од циркуз па да знае само една финта (читај формација).
Интер го зеде тренеров затоа што игра со таква формација која му овозможува на Интер уште многу години да тера без трансфери, т.е. без поголеми трошкови.
Да дојдеше тренер кој игра со крила, ке моравме 2 крила обавезно да купиме, да дојдеше тренер_2, ке требаше по негов ќејф нешто, вака Интер сам си избра тоа што сака.
Мене денеска а и сите пријателски вклучувајќи и куп натпреварите, па и овој сега со Милан, не ми биле важни, и никогаш нема да ми се. Тоа што ме мачи е некој како Станко кој апла пред сите не сака да трча, и некој како тренеров наш кој повторува грешките на Бени, со Мунтари како крило, па да ти ебам експериментот глушец еден.
Како што реков, Снајдер нека си оди за добри пари, затоа што тој Снајдер од пред 2 години во ваков Интер ни оваа година ни после 12345 години нема да видиме. Можеше и сами да видите, цело време беше во нашата половина, нешто се трудеше ама без успех, другите од средина ни се катастрофа освен Алварез, кој како нај нормален играч што си е, го правеше тоа што не сум видел играч на Интер да прави долго време, да влече топка а и да знае како да го прави тоа, не како Деки, Занети, Камби, кој како прво имат катастрофален first touch, не знаат ни топка да запират а да не зборувам за подавање.
Оди Снајдер, чим си заглавен со тренер кој не знае да направи минорни модификации на 3-4-3 во 3-4-1-2 за да може слободно да играш, оди си за твое добро ама пред се за доброто на Интер, затоа што освен што место ќе фатиш на некој младинец кој е спремен мајка да си ебе на терен и слободните да ги изведуваш (морам да спомнам дека МНОГУ не ефикасно го правиш тоа во последно време) за ништо нема да те биде.
Peace.