Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Премиера кај нас

Статус
Затворена за нови мислења.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Неможев да издржам па го гледав вчера.. Само јас се изгзив од плачење или кај сите беше така ?? Уште сум под импресии од филмот..
Go izgledav i posledniot del i sega dusa me boli, nemam veke za sto da ziveam :place::place::place:
ова е најглавната причина зошто мразам серии, ќе се навлечеш на сторијата, карактерите и на крајот кога ќе заврши тие 4-5 дена од дома не ми се излегува, многу кревка душа сум :unsure::oops:

F

Frankie Yale

Гостин
ова е најглавната причина зошто мразам серии, ќе се навлечеш на сторијата, карактерите и на крајот кога ќе заврши тие 4-5 дена од дома не ми се излегува, многу кревка душа сум :unsure::oops:
Нели, 7 филма те запознава со карактерите, се навлекуваш, емотивно те поврзува со некои од нив, си создаваш свои омилени ликови (мене омилени ми беа Хари, Снејп, Волдеморт и близнаците) за да на крај сите се испотепаат меѓу себе... Дури и тие што ќе преживеат според мене исто како да умреле, зошто никогаш повеќе нема да ги гледам. 10 години ги следам, and now... it's... over...

Tell me, what is exactly the function of a rubber duck? :D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Нели, 7 филма те запознава со карактерите, се навлекуваш, емотивно те поврзува со некои од нив, си создаваш свои омилени ликови (мене омилени ми беа Хари, Снејп, Волдеморт и близнаците) за да на крај сите се испотепаат меѓу себе... Дури и тие што ќе преживеат според мене исто како да умреле, зошто никогаш повеќе нема да ги гледам. 10 години ги следам, and now... it's... over...

Tell me, what is exactly the function of a rubber duck? :D
To encourage Muggle children to bathe, it is like a funny friend that lives in the bathwater and they want to play with it, I suppose.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Го има филмот со добра сника на нет ако некој има добра дорент нека прате ако сака.Благодарам

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.659
Поени од реакции
34.094
Го има филмот со добра сника на нет ако некој има добра дорент нека прате ако сака.Благодарам
Нема уште добра добра снимка. Некои рипови r5 или шознам, и камера снимките се веќе у хаде. Мислам дека ни обичен двдрип нема излезено, мада јас го чекам барем 480p.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Нема уште добра добра снимка. Некои рипови r5 или шознам, и камера снимките се веќе у хаде. Мислам дека ни обичен двдрип нема излезено, мада јас го чекам барем 480p.
Се знае отприлика кога ќе излезе многу сакам да го гледам

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ако си од/во Скопје шибај во кино.

Што е со аватаров, ептен познато ми делува а никако да се сетам...
Да бе бев од Скопје ќе го гледам ама не сум :(

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Во Бт го имаше 2-от дел.. крајот беше епски навистина одлилчен завршеток!
Иако јас прво ја прочитав книгата потоа отидов да го гледам филмот, сепак знаеше да биде неизвесен со многу неочекувани сцени. Ми се допаднаа емотивните сцени кои во претходните делови малце отсуствуваа. Како и да е.. одличен врв на деценијата!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Чекај чекај.Ќе има 8 дел Хари Потер,или нешто друго..??Што за 3 месеци ?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
Чекај чекај.Ќе има 8 дел Хари Потер,или нешто друго..??Што за 3 месеци ?
за три месеци ќе излезе асална снимка од последниот хари потер(овој што се дава сеа во кино)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Денеска конечно го изгледав и шо да кажам. Фантастичен крај на една ера.
Израснав со Хари Потер, втор или трет филм ми беше тогаш шо го имав гледано во кино.
Последниов дел беше стварно супер, многу ми се свиѓаше, посебно кога прикажаа што се Снејп правел за Хари и дека бил вљубен во мајка му и сцената кога ќе ја види мртва, ептен морници ме полазија шо скоро никогаш не ми се случило кога гледам филм.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom