Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Премиера кај нас

• Креатор на темата Креатор на темата Mayden
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Глеам дека уште нема тема отворено за Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 , па ајде една дискусија за филмот каков е ? дали ви се допадна ! дали имате заплачено на некоја сцена ?

ако почниме да отвораме тема за секој филм знајш дека во светот овај форум би бил најполн со теми.. ? o_O

Супер е филмчето, ама на крај кога ги направиле родители како си ги испраќаат децата во школото за магии, тоа беше смешки :pos:

ќе ти го тргнат филмот брат,не требало да се отварат теми за филмови

продолживме со дискусусијата ние форумџии на оваа тема :)
нема потреба од нова

Пред 2 дена го гледав 1 и 2 урнебес се ако ги немаш гледано гледај ги моќни се :D

Пред 2 дена го гледав 1 и 2 урнебес се ако ги немаш гледано гледај ги моќни се :D
Brat zemi 2 dena ili 3 i gledaj gi site dela jas samo 3 imam gledano a sakam site da gi izgledam prvite dva dela gi nemam gledano dr nezz kako se vikat

Brat zemi 2 dena ili 3 i gledaj gi site dela jas samo 3 imam gledano a sakam site da gi izgledam prvite dva dela gi nemam gledano dr nezz kako se vikat

Грешно си ме разбрал :D Пред 2 дена ги гледав Harry Potter and deatlhy hallows 1 и 2 иначе мене ми се гледани одамна по 100 пати ги имам гледано тие каменот на мудроста одајата на тајните азкабан пехарот :D

1.Harry Potter and the Philosopher's Stone
2.Harry Potter and the Chamber of Secrets
3.Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
4.Harry Potter and the Goblet of Fire
5.Harry Potter and the Order of the Phoenix
6.Harry Potter and the Half-Blood Prince
7.Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1
7.Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2

Ајде сега сите Потеровци на http://www.pottermore.com/

Влегував задњиве неколку дена ама не успеав да се регистрирам. Знае некој некои од прашањата што се паѓале?
--- надополнето: Aug 11, 2011 7:00 PM ---
1.Harry Potter and the Philosopher's Stone
2.Harry Potter and the Chamber of Secrets
3.Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
4.Harry Potter and the Goblet of Fire
5.Harry Potter and the Order of the Phoenix
6.Harry Potter and the Half-Blood Prince
7.Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1
7.Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2

Чисто информативно, американската верзија за првата книга се вика Harry Potter and the Sorcerer's Stone. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom