Фан Клуб: Јувентус

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Мирко Вучинич во Јувентус.Така е насловот на видеово ама не сум сигурен што зборуваат зошто не стојам толку добро со италијанскиот.Видеото го постирав овде зошто ме насмеа ептен како успеале го фатиле баш во добар момент Мирко на тренинг каде се гледа колава мрза е.Не сум сигурен дека се намачиле многу, сигурен сум дека така нон стоп тренира ама вреди да се види ова.Ги фатиле вистинските моменти.Погледнете и насмејте се..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v03HP1w2oLA#at=74
мислиш умира - готово хахахах изгледа повеќе сака натпревари отколку досадни тренинзи,но без нив тешко дека се доаѓа во добра форма

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Е какви флешеви ме мават во глата пошто велат дека Пасторе е блиску до трансфер и тоа мистер X ама сепак мислам дека во ПСЖ или Челзи ке оди. Плус комплетни сме ни треба само LW
Pazi go ova : Igor Stevkovski 2 hours ago
Navodno postoi nekoj Mr.X (isto kako za Milan) nekoj igrac od sredniot red, ne bil fenomen, no ke bide golemo iznenaduvanje...pregovorite bile vo tajnost tolku vreme...vecer na Sportitalia ke go otkriele...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.584
Поени од реакции
17.427
Pazi go ova : Igor Stevkovski 2 hours ago
Navodno postoi nekoj Mr.X (isto kako za Milan) nekoj igrac od sredniot red, ne bil fenomen, no ke bide golemo iznenaduvanje...pregovorite bile vo tajnost tolku vreme...vecer na Sportitalia ke go otkriele...
знам за ова одамна ...зато и тоа го спомнав
--- надополнето: Jul 29, 2011 7:22 PM ---
иии какви филмови ми направивте xaxaxa

-------------------Matri----------------

------Vucinic-----Pastore-----KRasic---
-----------Marchisio---Vidal-------
--PDC----Chielini---Lugano----Lichtsetiner--

=================

-----Vucinic---Matri---Krasic---
-----------------Pastore--

--------Marchisio----Vidal--------
--PDC---Chiellini---Lugano----Lichtsteiner---
-----------------------Buffon--------------

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Вучинич не е воопшто лоша опција за нападот,не ништо послаб од Роси,а е и далеку поевтин од него.Виљареал го повлече Роси од трансфер пазарот,и кој ќе сака да го купи ќе треба да плати обештетување спрема договорот,а тоа се некој си 35-40 милиони.Сума која е далеку од вредноста на играчот.

Агуеро е завршена работа,типот си ги одбра парите,и во Сити стана најплатениот играч со месечна плата од 1 милион.Плата која не може да му ја обезбеди ниту еден друг клуб освен Сити.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Дали добро читам на Википедија?Квалитетно се изнасмеав во секој случај...
http://en.wikipedia.org/wiki/Mirko_Vu%C4%8Dini%C4%87

Mirko Vučinić (Cyrillic: Mиpкo Bучинић; born 1 October 1983) is a Montenegrinfootballerwho doesnt play for the Italian side Juventus FCso stop changing it.
Секој може да го мења секој текст на википедија напишан. Идеш едит и поздрав.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Вучинич не е воопшто лоша опција за нападот,не ништо послаб од Роси,а е и далеку поевтин од него.Виљареал го повлече Роси од трансфер пазарот,и кој ќе сака да го купи ќе треба да плати обештетување спрема договорот,а тоа се некој си 35-40 милиони.Сума која е далеку од вредноста на играчот.

Агуеро е завршена работа,типот си ги одбра парите,и во Сити стана најплатениот играч со месечна плата од 1 милион.Плата која не може да му ја обезбеди ниту еден друг клуб освен Сити.
170 000 фунти друже, неделно...

клубот можда сакал да го продадае у сити, и клубот се полакомил по пари, ах тие пусти арапи! :mad:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Abe sto ni trebase Vucinic koga imame takvi eden kup FAIL MARROTAAAAAAAAAAAAAAAAAA ti *bam gubitnikot se ti *bam :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom