Фан Клуб: Јувентус

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Да да од тоа стравувал,што не се побунија во Милан играчите да бараат повисока плата по доаѓањето на Ибра ? Или си играат пенис кој како стигне во Сити зошто се пребогати и сите одат таму на печалба.

А да стварно опасен автогол ќе си забие секој тим што има ѕвер како Агуеро. :ROFLMAO:
Бате, спореди колку скудета има Милан колку Јувентус па после кажвај ми за политика за пазарење.
Околу болдираното, сумљам дека Агуеро е којзнај колку појак. Шо напрај цел форум мисли ако некој има аргентински пасош тогаш знај како меси да дрибла.

Инаку поради скандалот во Турција има шанси да го земиме Лугано за бадијала. :D

P

PewDiePie

Гостин
Бате, спореди колку скудета има Милан колку Јувентус па после кажвај ми за политика за пазарење.
Каква врска имаат скудетата и политиката за пазарење со Агуеро ??

Ако гледаш така тогаш Агуеро требаше да отиде во јуве зошто нели имаат 27 скудета,само работата е што јувентус финансиски не може да си дозволи таков играч во тим.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940

Ако гледаш така тогаш Агуеро требаше да отиде во јуве зошто нели имаат 27 скудета,само работата е што јувентус финансиски не може да си дозволи таков играч во тим.
Не ме разбра,

Поентата не е да фрлаш пари без исав на секое ѓубре. Агуеро реално не вреди повеќе од 15М (ова е пазарна цена, ако збораме за реална тогаш никој играч не вреди милиони).
Скудетата ги спомнав оти се потврда дека ваквата економија која со години наназад се применва во Јувентус функционира.

Ако гледаш така истиот тој ибрахимович шо го спомна претходната година во Барселона замина за некоја сума од 60М и шо покажа ништо.
Скапото плаќање не е гаранција за успех туку гаранција за глупав пазар.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036

и шо ? Па ниеден клуб не бил дал толку пари за Агуеро и толкава плата освен стандард 3,4 клуба се знае кој

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.584
Поени од реакции
17.427

А според твојата логика дали можи некој италијански тим да си го дозволи Агуеро ?
Агуер е класа не велам не, го сакав во Јуве арно ама ако тој беше ЗВЕР тогаш сигурно ке завршеше во Челзи,Реал,Манчестер Јунајтед итн. а не во Манчестер Сити...

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
А според твојата логика дали можи некој италијански тим да си го дозволи Агуеро ?
Агуер е класа не велам не, го сакав во Јуве арно ама ако тој беше ЗВЕР тогаш сигурно ке завршеше во Челзи,Реал,Манчестер Јунајтед итн. а не во Манчестер Сити...
Убаво му објасна...

Член од
8 јули 2008
Мислења
25
Поени од реакции
20
не дека има врска со муабетот ама 29 имаме. нема смисла вака да се крати.
тоа е исто како да речеме дека Милан има 16 кога знаеме дека има 18, или како да речеме дека Интер има 18 кога знаеме дека имаат 17 :D

С

сашенко

Гостин
Агуеро си е одличен играч, смешно е да го негираме тоа.Негов избор беше да игра во Сити и нека му е со среќа.Гледајте ја посветлата страна на работите.Сега се ослободи место за Вучинич :tapp:

A

apidrone

Гостин
Абе немојте после да д*кате на головите на Мирко...

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Агуеро ќе добие статус на “вечен талент“ во Шити и изгледа кариерата нема да оди во нагорна линија кога ќе се фрли на милионите.....и самиот е свесен дека не вреди толку,но што да се прави,реално да сакаше играчот да игра и постигнува успеси ќе одеше во некој таков клуб,Шити никогаш нема да биде голем клуб

не знам шо имае толку против Вучко,но за Серија А е измислен типот - одлично му лежи,ако се добие за 15 мил евра ќе биде одлично засилување

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Ae nekoj da objasni so e forata so Mister X :D Jas kako so razbrav se pregovaralo so nekoj si igrac od sredinata X

С

сашенко

Гостин
Мирко Вучинич во Јувентус.Така е насловот на видеово ама не сум сигурен што зборуваат зошто не стојам толку добро со италијанскиот.Видеото го постирав овде зошто ме насмеа ептен како успеале го фатиле баш во добар момент Мирко на тренинг каде се гледа колава мрза е.Не сум сигурен дека се намачиле многу, сигурен сум дека така нон стоп тренира ама вреди да се види ова.Ги фатиле вистинските моменти.Погледнете и насмејте се..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v03HP1w2oLA#at=74

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.584
Поени од реакции
17.427
Ae nekoj da objasni so e forata so Mister X :D Jas kako so razbrav se pregovaralo so nekoj si igrac od sredinata X
Е какви флешеви ме мават во глата пошто велат дека Пасторе е блиску до трансфер и тоа мистер X ама сепак мислам дека во ПСЖ или Челзи ке оди. Плус комплетни сме ни треба само LW

С

сашенко

Гостин
Е какви флешеви ме мават во глата пошто велат дека Пасторе е блиску до трансфер и тоа мистер X ама сепак мислам дека во ПСЖ или Челзи ке оди. Плус комплетни сме ни треба само LW
Нема да купиме крило.Ке играме со 4-3-3 ке видиш.Вучинич и Лугано и толку ке биде.

Kajgana Shop

На врв Bottom