Не би рекол дека Мирко е трета класа на играч, повеќе би рекол дека е разумна варијанта.
Воопшто не се сомневам во неговиот квалитет, има решавано доволно мечови, знај да дрибла и да финишира, пожртвуван е има дебело искуство во серија а,. Од друга страна Агуеро покажа колку вреди, барем што се однесува до посветеност кон тимот. Ако Мирко игра со срце за клубот тогаш не ми е потребен некој аргентински мрсулко да дели ум. Ќе се сложам со Моџи и ќе кажам дека Мирко е подобра опција и од Роси и од Агуеро, капак на се и економски поисплатлив е. За Агуеро бев голем скептик дека ќе биди некој играч, колку сум во право ќе се види следните неколку години.
Ќе го цитирам Буфон: „Јувентус не е ВТОРА опција за никој. “
Аха да нели пред некое време Моџи имаше коментар : Јуве со Агуеро си забиваш автогол. Епа, по вчерашното потпишвање на Агуеро и неговата плата од >200k фунти неделно се побунија „сиромашните“ во шити за повисока плата.
Буквално од ова стравуваше Моџи ко го искоментира ова.
Инаку Не знам шо се случва со Моџи ама почна да омекнува летово. Го пофали Видал, Го пофали Пирло, го пофали Лугано, „не спаси од Агуеро ???“ .... Има нека тајна веза на релација Моџи-Ањели-Марота?