Фан Клуб: Јувентус

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
и мене да ми направат едно клипче вака шо ги играм утакмициве ќе бидам ЗВЕР! :P
сакаш да кажеш дека не го бива вучинич? јас се кладам дека немаш гледано 10 утакмици на рома...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Kako so procitav Juve dava 14+1 a Roma baraat 15+1 :pos: se stiskaat za 1 milion :pos:

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Лее, се поврзувавте со играчи како Агуеро, Роси, Нејмар.. за на крај да завршите со Вучинич (n) и Флоро Флорес е интересна опција:pos:.. i mean WTF :confused:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.584
Поени од реакции
17.427
Вучинич е светска класа играч, неверојатен талент ама е мело v2 слаб е ментално ....др се е на ниво
--- надополнето: Jul 29, 2011 3:34 PM ---

Се убо ама кај се голојте :D :D ...( се зезам)

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Најверојатно деновиве ќе потпишеме со Лугано и Вучинич.

Лугано за мене е топ играч, кој има пред него 2-3 сезони фудбал на високо ниво. Природен лидер, мислам дека ќе биде одличен партнер за Келини и добар ментор на Бонучи. Ако е вистина дека откупната клаузула му е 3 милиони тогаш не би требало да има проблем.

Вучинич........многу ме потсеќа на Каморанези во карактерот. Кога му се игра не можат да го запрат, ама кога не му се игра е лево сметало. Ако иде како напаѓач тогаш сум ОК со овој трансвер, не е WC играч, но е доста квалитетен. Ако Конте го планира како лево крило, тогаш не сум сигурен во оправданоста на овој трансфер

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
За мене вучинич е 3та класа играч и тоа е, ќе видиме како ќе се покаже кога ќе дојде ама мислам сочни пцофки ќе паќаат на негова сметка на форумов за неговите игри...

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Мрзливи се црногорците бе :pos: Теренот на новио стадион е направен во англиски стил после аут линијата надолнина за да не се враќа топката кога ќе излезе...Лугано би било супер појачање :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Не би рекол дека Мирко е трета класа на играч, повеќе би рекол дека е разумна варијанта.
Воопшто не се сомневам во неговиот квалитет, има решавано доволно мечови, знај да дрибла и да финишира, пожртвуван е има дебело искуство во серија а,. Од друга страна Агуеро покажа колку вреди, барем што се однесува до посветеност кон тимот. Ако Мирко игра со срце за клубот тогаш не ми е потребен некој аргентински мрсулко да дели ум. Ќе се сложам со Моџи и ќе кажам дека Мирко е подобра опција и од Роси и од Агуеро, капак на се и економски поисплатлив е. За Агуеро бев голем скептик дека ќе биди некој играч, колку сум во право ќе се види следните неколку години.
Ќе го цитирам Буфон: „Јувентус не е ВТОРА опција за никој. “

Аха да нели пред некое време Моџи имаше коментар : Јуве со Агуеро си забиваш автогол. Епа, по вчерашното потпишвање на Агуеро и неговата плата од >200k фунти неделно се побунија „сиромашните“ во шити за повисока плата. :D Буквално од ова стравуваше Моџи ко го искоментира ова.

Инаку Не знам шо се случва со Моџи ама почна да омекнува летово. Го пофали Видал, Го пофали Пирло, го пофали Лугано, „не спаси од Агуеро ???“ .... Има нека тајна веза на релација Моџи-Ањели-Марота?

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.866
Поени од реакции
2.744
Поздрав Бјанконери,не бев уклучен скоро 8 дена,освен Видал,кои други играчи ги купивме,или ќе ги купиме?

P

PewDiePie

Гостин
Аха да нели пред некое време Моџи имаше коментар : Јуве со Агуеро си забиваш автогол. Епа, по вчерашното потпишвање на Агуеро и неговата плата од >200k фунти неделно се побунија „сиромашните“ во шити за повисока плата. :D Буквално од ова стравуваше Моџи ко го искоментира ова.
Да да од тоа стравувал,што не се побунија во Милан играчите да бараат повисока плата по доаѓањето на Ибра ? Или си играат пенис кој како стигне во Сити зошто се пребогати и сите одат таму на печалба.

А да стварно опасен автогол ќе си забие секој тим што има ѕвер како Агуеро. :ROFLMAO:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Не ми прави многу мерак Вучинич, но ако дојде ќе видиме како ќе се покаже кај нас. Роси би била далеку подобра опција според мене, но останува да видиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom