Женски... што кога е помлад?

• Креатор на темата Креатор на темата Тикви4ка
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е толку до годините, колку што ми е до паметот. Ако не е созреан џабе е, а созеаноста е индивидуална работа и зависи и од карактерот на дечкото. Знам еден куп машки на моја возраст или 2,3 год постари кои се однесуваат како тинејџери.

Јас неможам да се замислам во врска со помал од мене, не дека тоа не е во ред далеку од тоа немам никакви предрасуди. Знам повеќе парови кај кои машкото е помало, хехе и мајка ми е постара од татко ми околу три години. Мене од секогаш повеќе ме привлекувале повозрасни машки, се во такви се заљубувам.

мене секогаш ме сакале помлади од мене, ама јас некако сум повеќе за постари.

Во животот имав 3 долги врски со постари (1-2 години). И повеќе авантури и кратки врски исто со постари - од 1 до 13 години постари... И тоа траеше додека не наполнам 30-31 година...

Сега сум женет за 9 и пол години помала девојка... а и пред да се оженам се нешто такви ме интересираа.

Неколку другари ми се оженија на 27-28 години, и тоа се со постари...

Еден од другарите исто како мене издржа да не се жени до 31. Сега има жена 11 години помала од него...

Делфин, да ја пробам твојата финта :) Не ќе е лошо.

Мојата последна девојка е 8 години постара од мене. Сега сакам 8 години помладо од мене :)

По мое сфајкајне докај 5 години разлика постар/а или помлад/а се јади некако но повеке од тоа во некој момент од жиботот можи да створи проблеми.
Пример
Кога си од 20 до 30 год ако разликата во години е поголема од 5 год кога се наоѓате во негово нејзино друштво темите на разговор не ќе се по мерак.
Кога ќе си во 40 до 50 ако е је поголема разлика во години можи да прави некој пречки во живот.

Дечко ми е помал од мене 1 година, и веќе 4 години никаков проблем тоа не ни било, до душа тој е прилично посозреан и потрезвен од мене во животот. Јас не знам за лимит, јас трчам низ животот, натчовечки се однесувам, тој е мојот стабилизатор, или јас го викам ,,гравитација,, оти ме држи цврсто на земја :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom