- Член од
- 14 април 2007
- Мислења
- 1.812
- Поени од реакции
- 1.047
мене секогаш ме сакале помлади од мене, ама јас некако сум повеќе за постари.
А од каде знаеш дека те сакале.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мене секогаш ме сакале помлади од мене, ама јас некако сум повеќе за постари.
По мое сфајкајне докај 5 години разлика постар/а или помлад/а се јади некако но повеке од тоа во некој момент од жиботот можи да створи проблеми.
Пример
Кога си од 20 до 30 год ако разликата во години е поголема од 5 год кога се наоѓате во негово нејзино друштво темите на разговор не ќе се по мерак.
Кога ќе си во 40 до 50 ако е је поголема разлика во години можи да прави некој пречки во живот.
Омажи ја постарата за пластичен хирург -секогаш ке ти биде млада .шо ќе уштедам на карти за автобуси ќе дам (и повеќе) по доктори, аптеки, бањи....
После долго време да се согласиме за нешто.Не ми смета да е една година само помал од мене.Но ако е повеќе би ми сметало, би се јавил генерациски јаз..
Но и за таа една година треба да парира на мојот дух,желби, слични гледања и размислувања на нештата..Значи да се капираме......Е кога би се укапирале и сме на иста таласна дужина проблем нема ни у години ни у ништо.![]()
Па ти си на спортот поише и не доаѓаш навака на овие темиПосле долго време да се согласиме за нешто.![]()
Педофилија болест најмилија
ма зависи за што, зависи и од личноста.. али јбг се дешаа![]()
Не не.. се зезав за тоа малце.. се извинувам ако беше малку детинесто..Каде е тука педофилијата смеам да знамАко некој се најде на иста бранова должина со некој друг,имаат разбирање,компромис функционираат како едно ,зарем годините се тие кој ќе им спречат една преубава врска или можеби брак.
Не не.. се зезав за тоа малце.. се извинувам ако беше малку детинесто..
иначе се слагам со тебе.. ко шо реков зависи од личноста..![]()
Уживај.. не си крив.. не се извинувајИзвини моја грешкане го сфатив добро хуморот ја сум крив
![]()