Женски... што кога е помлад?

• Креатор на темата Креатор на темата Тикви4ка
  • Време на започнување Време на започнување
По мое сфајкајне докај 5 години разлика постар/а или помлад/а се јади некако но повеке од тоа во некој момент од жиботот можи да створи проблеми.
Пример
Кога си од 20 до 30 год ако разликата во години е поголема од 5 год кога се наоѓате во негово нејзино друштво темите на разговор не ќе се по мерак.
Кога ќе си во 40 до 50 ако е је поголема разлика во години можи да прави некој пречки во живот.

Да, можи. Пример ако си ти 50 а таја 65 години можи да си ги заборај вилиците во чаша, па ко ќе излезите, на пример ресторан, да неможи да јади. То би се рачунало како пречка тоес проблем во живот.

Години на девојката = (години на момчето поделено со 2(два)) + 7
Ова е ако момче брка помлада девојка дозволената граница во години.
:cuc:

Мене не ми смета ако дечкото е помал од мене и моментално сум заљубена во дечко што е помлад од мене 2 год. и нему не му смета што јас сум постара од него

Не ми смета да е една година само помал од мене.Но ако е повеќе би ми сметало, би се јавил генерациски јаз..
Но и за таа една година треба да парира на мојот дух,желби, слични гледања и размислувања на нештата..Значи да се капираме......Е кога би се укапирале и сме на иста таласна дужина проблем нема ни у години ни у ништо.;)

Не ми смета да е една година само помал од мене.Но ако е повеќе би ми сметало, би се јавил генерациски јаз..
Но и за таа една година треба да парира на мојот дух,желби, слични гледања и размислувања на нештата..Значи да се капираме......Е кога би се укапирале и сме на иста таласна дужина проблем нема ни у години ни у ништо.;)
После долго време да се согласиме за нешто.:D

Доста се замарате и опседнувате со годините а во меѓувреме си губите можеби прекрасна врска со некоја личност.Последната врска во која бев ,јас бев помлад од неа 3 години па имавме супер комуникација и разбирање.Познавам пар кој е во брак каде жената е повозрасна од мажот 13 години па се во неверојатен баланс и прекрасно им е.Има нешто поважно од годините ,затоа оставете ги зад себе и гледајте да соедините во некој други фактори :)

њамиии, младо мевце :Д
lol, joke. Нема врска тоа, ако им одговара на партнерите тогаш годините се само свеќички на тортата.

Педофилија болест најмилија :pos:
ма зависи за што, зависи и од личноста.. али јбг се дешаа :D

Педофилија болест најмилија :pos:
ма зависи за што, зависи и од личноста.. али јбг се дешаа :D

Каде е тука педофилијата смеам да знам :) Ако некој се најде на иста бранова должина со некој друг,имаат разбирање,компромис функционираат како едно ,зарем годините се тие кој ќе им спречат една преубава врска или можеби брак.

Каде е тука педофилијата смеам да знам :) Ако некој се најде на иста бранова должина со некој друг,имаат разбирање,компромис функционираат како едно ,зарем годините се тие кој ќе им спречат една преубава врска или можеби брак.
Не не.. се зезав за тоа малце.. се извинувам ако беше малку детинесто..
иначе се слагам со тебе.. ко шо реков зависи од личноста.. :)

Не не.. се зезав за тоа малце.. се извинувам ако беше малку детинесто..
иначе се слагам со тебе.. ко шо реков зависи од личноста.. :)

Извини моја грешка :) не го сфатив добро хуморот ја сум крив (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom