Да да уште едно има.Уште едно коло мислим дека ќе има па групни фази или не ??
Инаку честитки и од мене , ми се напуни срцево. Идем на реваншот ако сум слободен сигурно !
Грешка! Со Лил тоа беше трето коло сезона 2006/07 до сега никогаш не влефле во плеј оф значи 4то последно коло!Да да уште едно има.
И пред неколку години стигнаа до тука и во последното коло им се падна Лил. Да го поминеа Лил ќе играа во група со Милан . Тогаш Работнички немаше среќа, сега да се надеваме дека ќе ја има.
јас мислев дека последно беше, ама најверојатно сум згрешил. Како и да е, фала што ме поправиГрешка! Со Лил тоа беше трето коло сезона 2006/07 до сега никогаш не влефле во плеј оф значи 4то последно коло!
http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Rabotnicki
Грешка си, со Лил играа во третото коло од квалификациите за ЛШ, а откако испаднаа од таму играа со Базел.Да да уште едно има.
И пред неколку години стигнаа до тука и во последното коло им се падна Лил. Да го поминеа Лил ќе играа во група со Милан . Тогаш Работнички немаше среќа, сега да се надеваме дека ќе ја има.
Доволно за победа. И го имаа на голот ДимитриевскиРаботнички по се изглеа имале 2 шута на гол
Најмалку што имаа уште една статива ама нема врска.Работнички по се изглеа имале 2 шута на гол
Грешка! Со Лил тоа беше трето коло сезона 2006/07 до сега никогаш не влефле во плеј оф значи 4то последно коло!
http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Rabotnicki
Тогаш немаше 4 коло или плејоф, во третото коло со Лил се играше за влез во групи, ако поминеа ќе играа во групи.Грешка си, со Лил играа во третото коло од квалификациите за ЛШ, а откако испаднаа од таму играа со Базел.
Затоа и јас мислам дека Лил им беше последна пречка пред МиланТогаш немаше 4 коло или плејоф, во третото коло со Лил се играше за влез во групи, ако поминеа ќе играа во групи.
Новиве измени ова со плејоф се од 2009/2010.
Па тоа зборам и јас, минаа две кола, па во последното изгубија од Лил, а тие што испаѓаа во ова коло играа во предколата од тогашниот Куп на Уефа. работнички играше со Базел и загуби со 4-0 и 0-1 со голот на Миле Штерјовски АвстралијанецотТогаш немаше 4 коло или плејоф, во третото коло со Лил се играше за влез во групи, ако поминеа ќе играа во групи.
Новиве измени ова со плејоф се од 2009/2010.
6-2 изгубија на гости, знам прво ги наполнија 6-0 мислам па си дадоа два автоголови Швајцарците за неколку минути при крајот.Па тоа зборам и јас, минаа две кола, па во последното изгубија од Лил, а тие што испаѓаа во ова коло играа во предколата од тогашниот Куп на Уефа. работнички играше со Базел и загуби со 4-0 и 0-1 со голот на Миле Штерјовски Австралијанецот