Фан Клуб: Работнички

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477

ај да не користиме Грчки производи тоест аплоуди :icon_lol: Работнички ТВ

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Уште едно коло мислим дека ќе има па групни фази или не ??

Инаку честитки и од мене , ми се напуни срцево. Идем на реваншот ако сум слободен сигурно !
Да да уште едно има.

И пред неколку години стигнаа до тука и во последното коло им се падна Лил. Да го поминеа Лил ќе играа во група со Милан :) . Тогаш Работнички немаше среќа, сега да се надеваме дека ќе ја има.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Честито победа, и се надеваме пласман понатаму.
Браво за Работнички

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Да да уште едно има.

И пред неколку години стигнаа до тука и во последното коло им се падна Лил. Да го поминеа Лил ќе играа во група со Милан :) . Тогаш Работнички немаше среќа, сега да се надеваме дека ќе ја има.
Грешка! Со Лил тоа беше трето коло сезона 2006/07 до сега никогаш не влефле во плеј оф значи 4то последно коло!
http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Rabotnicki

M

marko 1996

Гостин
Како бе не ви е срам на некој од вас после утакмицава да пишувате браво работнички у право светло не претсави едно друго а пред утакмицава што све не изналупавте зелени за работнички.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.636
Да да уште едно има.

Грешка си, со Лил играа во третото коло од квалификациите за ЛШ, а откако испаднаа од таму играа со Базел.

Мора да признаам дека сум премнногу изненаден од овој резултат на работнички. Јас бев еден од оние кои тврдеа дека Работнички нема шанси да го мине Анортозис со ваков состав, но ете ме демантираа и се на прагот сда дојдат на праг на ЛЕ. Имаат големи честитки од мене и се надевам дека ќе влезат во ЛЕ, и подолго ќе останат во Европа со што би биле изморени во нашето првенство :D
Шала на страна, иако денеска победиле (не ја гледав утакмицата) и баш ме интересира како изиграче вечерва. Ме интересира дали играл Иве???
И покрај овој успех сеуште стојам на стоавот дека со овој состав Работнички нема шанси да влезе во ЛЕ, па дури оставам простор и за изненадување на вториов меч со Анортозис. Но сепак фудбалот не е интересен ако нема изненадувања. Ако ги фати еуфорија можат и Барса да ја поминат а не па некои други :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Работнички по се изглеа имале 2 шута на гол :D

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Грешка! Со Лил тоа беше трето коло сезона 2006/07 до сега никогаш не влефле во плеј оф значи 4то последно коло!
http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Rabotnicki
Грешка си, со Лил играа во третото коло од квалификациите за ЛШ, а откако испаднаа од таму играа со Базел.
Тогаш немаше 4 коло или плејоф, во третото коло со Лил се играше за влез во групи, ако поминеа ќе играа во групи.
Новиве измени ова со плејоф се од 2009/2010.:)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Тогаш немаше 4 коло или плејоф, во третото коло со Лил се играше за влез во групи, ако поминеа ќе играа во групи.
Затоа и јас мислам дека Лил им беше последна пречка пред Милан :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Па ова ради многу повеќе екипи глупости уште малце ќе има 5то па 6то коло требаше да остане до 3то коло или нека си играат во некоја трета европска лига!!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.636
Па тоа зборам и јас, минаа две кола, па во последното изгубија од Лил, а тие што испаѓаа во ова коло играа во предколата од тогашниот Куп на Уефа. работнички играше со Базел и загуби со 4-0 и 0-1 со голот на Миле Штерјовски Австралијанецот :D

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Па тоа зборам и јас, минаа две кола, па во последното изгубија од Лил, а тие што испаѓаа во ова коло играа во предколата од тогашниот Куп на Уефа. работнички играше со Базел и загуби со 4-0 и 0-1 со голот на Миле Штерјовски Австралијанецот :D
6-2 изгубија на гости, знам прво ги наполнија 6-0 мислам па си дадоа два автоголови Швајцарците за неколку минути при крајот.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom