Фан Клуб: Работнички

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
И гледам од сликеве, многу транспаренти нешто Македонија едно друго, виргината со плава боја и сл. За тоа нема да има казна?? Треба сега Работнички да реагира у УЕФА, како тие што знаат за све нешто да плачат, треба со иста мерка да им се врати. Да им ебем циганите гадни!
Kако прво не постои никакво т.н.''сонце од виргина или вергина'' туку СОНЦЕТО ОД КУТЛЕШ !!!

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
БРАВОО Ѕверови ... Сите Македонци треба да бидат задоволни и горди , на реваншот мислам дека треба да се собере колку може толку луѓе да го бодрат Работнички , заслужија и они да видат дека ја имаат нашата подршка ... Пет од пет им се добиени , на реваншот одиме на нова победа ... Уште еднаш БРАВО !!!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Неможе да се полни после решен натпревар и карта од 150-200 ден ама барем да има солиден број да им се даде подршка и мотив плус за влез во групната фаза.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.279
Браво, браво! Изненаден сум пријатно од вас. Очекуев да изгубите со минимална разлика, 1-0, 2-1.

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Леле ги гледам играчите на Работнички,прави професионалци.Искрено овие Анортозис силни биле и многу шанси имале ама среќата ги прати храбрите и секоја чест на смирената и одлична игра на Работнички/Само смирено во реваншот и без преголема дефанзива затоа што сите знаеме дека таква игра не води никаде.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Честитки и од мене, горд сум на успехот... :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Неможе да се полни после решен натпревар и карта од 150-200 ден ама барем да има солиден број да им се даде подршка и мотив плус за влез во групната фаза.
Далеку од решено е. Со нас никоаш не се знае, а и какви судие ни се паѓаа увек....Ипак да сочекамо.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
renova metalurg glease i sami kako padna...
Metalurg nemase sreka i plus sudite sto napraele...
renova so penali padnase...
Nie bevme deklasirani no da go gledase utakmicata so partizan vo Skopje 100 pati bevme podobri od tie...
A za beograd od penalot na Hasani izgubivme mnogu.... !
ej NE SME TOLKU MIZERNI !!
МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК И ЛИТЕРАТУРА ! ! !
Има еден учебник така се вика. Го има за секое одделение ама ти можи да го купиш тој за трето.

Лигата не ни е мизерна, полошо од тоа.

И уште еднаш, БРАВО ЗА РАБОТНИЧКИ ! ! !

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
браво уште еднаш за Работнички,единствен клуб кој колку -толку држи до некој професионализам... Ама аман де,што го направивте вие тој Анортозис...Барселона ? па до толку неверување и изненадување за победата на нашите

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Далеку од решено е. Со нас никоаш не се знае, а и какви судие ни се паѓаа увек....Ипак да сочекамо.
Се согласувам до негде,повеќе подршка за направеното таму,но и ништо не се знае се гледа од клипот дека имаа среќа нашиве,имаа доста шансите педериве а и атмосферата шо ја издржаа свака им част.Мора и ние да возвратиме...

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
ѕверови, нека си пукнат сите хејтерчиња шо прогнозираа потоп на работнички а воедно дркаат на парите на миравци упс.
да се знае кој е главен во капитал сити.
Ќе видиме набргу кој е главен во Скопје. Вакви мочковци ко тебе што се курчат зад тастатура ги јадеме за доручек!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.935
Поени од реакции
23.399
Уште едно коло мислим дека ќе има па групни фази или не ??

Инаку честитки и од мене , ми се напуни срцево. Идем на реваншот ако сум слободен сигурно !

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Uste ednas Bravo za momcite ali posle klipov me fati strav Covece celo vreme napagale Grdive ednostavno srekjata ne bila na nivna strana inace ke ne plesneaa :( Treba seriozno da se svati zadacata vo Skopje da ne se opustaat iako 2 gola razlika imame.

Kajgana Shop

На врв Bottom