Најлоши и најглупави филмови

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.032
Ај објасни каква поента сакаш да донесеш, да не пишаме за џабе. Демек ако изминатава година ипол нема излезено солиден трилер треба да се задоволиме со вакви предвидливи просечни филмови, и да не се жалиме околу тоа, туку да сме среќни, пошо као може и вакви да нема? :icon_lol:

Реално гледано, од 5/6ка не заслужува повеќе.

Cannabinoid

Cannabinologist, MMD
Член од
18 јануари 2008
Мислења
597
Поени од реакции
466
Редно е и Трансформерс 3 да се додаде на листата на Т1 и Т2. :sick:

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Значи не ми се верува што изгледав попладнево.

Teeth Вагина со заби. Мислам уатафак? Уште еднаш кога ќе ме викаат на филм ќе се јавам унапред да ми го кажат филмот. Го класифицирам во иста категорија со Drag me to hell, наречена како so bad that is good. :P
Ова морам да го гледам.

Birdemic anyone?

Ова ни Хичкок не го може!

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Најдосаден и најглуп според мене, заспав и не го догледав

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Глупав филм: From Prada To Nada.
Демек комедија, ама не видов никаде смешни моменти.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Battle Los Angeles
Сите филмски клишеа на едно место, од генерал 3 дена пред пензија што загинува до млад хиспано војник со бремена жена што загинува. И нормално тука е младиот, згоден, мускулест, млад американец и неговата партнерка командос со големи цицки кои го спасуваат светот од злобните вонземјани.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Аман, не троши мегабајти, дури и да имаш неограничен нет :)
Мегабајтите се безвредни. Да речиш не троши пари или време... што ти прави пиратеријата.

Настрана тоа. Оти ваков негативен став заземате, а веројатно не сте го ни гледале филмот? Трејлериве не даваат многу надеж, ама трејлерите лажат. :giggle:

Па дури и да е лош, за секој филм има публика. Пример јас (и max legend :D). Ако најдам време без многу забелешки би го гледал. Зошто? Да речиме, guilty pleasures.

ми се плачи шо ги гледам видеава :place:

Kajgana Shop

На врв Bottom