35 не али околу 30 милиони би барале Вердер.Реалната вредност на Марин е 14-15 милиони евра.Али се додека има јаки екипи заинтересирани за него,вклучувајќи ги Челзи и Сити кои имаат подлабок џеб,Вердер не би го продале испод 30 милиони.дај преиспитај се... 35 миљона за марин
А што се деси со Диего? Немаше никаква подршка, сам организираше се, не беше најслаб играч таа сезона а си отиде ради 4-4-2 на Дел Нери а видовме како пројде и тој. Во Волфсбург беше лош но кај нас не одигра толку слабо за да биде продаден, една од многуте грешки на Марота, веќе и нема број.Јас не го земам Марин од Вердер и за 100е ако ми го давет.
После то шо се деси со Диего немам верба во играч од Вердер.
Јас му бев крив шо неможеше на наткренит од корна, да шутнит ко фудбалер платен 25м од слободен, да дошутнит до гол, да дајт гол од пенал ?!А што се деси со Диего? Немаше никаква подршка, сам организираше се, не беше најслаб играч таа сезона а си отиде ради 4-4-2 на Дел Нери а видовме како пројде и тој. Во Волфсбург беше лош но кај нас не одигра толку слабо за да биде продаден, една од многуте грешки на Марота, веќе и нема број.
Па добро и Амаури беше платен 25 милиони па колку гола даде, нели можеше тој да си замине, не викам јас дека Диего играл добро, но не беше прв за отстрел, пред него имаше куп на играчи кој играа балет на терен па пак останаа али ајде мистер Мартоа си ја знае работата да видиме само до каде ќе не однесат неговите потезиЈас му бев крив шо неможеше на наткренит од корна, да шутнит ко фудбалер платен 25м од слободен, да дошутнит до гол, да дајт гол од пенал ?!
Не викам дека беше дупка, ама пак појќе се очеквеше од него.
Иначе немаше место за недо, зато си отиде, ако е толку јак нека го купит некој сега, 4м вредит, кај нас појќе плата земаше.
грешка си, нит го бараат челзи, нит сити35 не али околу 30 милиони би барале Вердер.Реалната вредност на Марин е 14-15 милиони евра.Али се додека има јаки екипи заинтересирани за него,вклучувајќи ги Челзи и Сити кои имаат подлабок џеб,Вердер не би го продале испод 30 милиони.
Глеј ги Виљареал,за Роси бараат 40 милиони.Бразилцине за копилено Нејмар,кој нема играно воопшто во Европа бараат 45 милиони.Башка и ние Диего од Вердер го земавме за околу 25 милиони.
Искрено мене Диего ми се свиѓаше како играше,не играше ептен добро али никој не спомнува дека Диего беше меѓу подобрите асистенти во Сериа А и имаше повеќе асистенции од Снајдер... плус Диего играше во никаков тим,со хаотична управа,али нема везе завршено е со него.Јас му бев крив шо неможеше на наткренит од корна, да шутнит ко фудбалер платен 25м од слободен, да дошутнит до гол, да дајт гол од пенал ?!
Не викам дека беше дупка, ама пак појќе се очеквеше од него.
Иначе немаше место за недо, зато си отиде, ако е толку јак нека го купит некој сега, 4м вредит, кај нас појќе плата земаше.
Нормално дека не беше прв за отстрел, ама за него добија понуда, 16м можит изгледет малце во споредба со 25м ама сега 4м Волзбург го продават.Па добро и Амаури беше платен 25 милиони па колку гола даде, нели можеше тој да си замине, не викам јас дека Диего играл добро, но не беше прв за отстрел, пред него имаше куп на играчи кој играа балет на терен па пак останаа али ајде мистер Мартоа си ја знае работата да видиме само до каде ќе не однесат неговите потези
Да се разбериме, јас не бев за да се продаде Диего, и Мело беше лош првата сезона ама видовме втората како изигра.Искрено мене Диего ми се свиѓаше како играше,не играше ептен добро али никој не спомнува дека Диего беше меѓу подобрите асистенти во Сериа А и имаше повеќе асистенции од Снајдер... плус Диего играше во никаков тим,со хаотична управа,али нема везе завршено е со него.
Полека полека .....до крајот на летниот прозоерц има 1,5 месец плус марота вера потврди дека уште 3 играчи ке дојдат и светска класа ....не ми е јасно како парите одлучуваат кој е звезда. Красич беше 12 милиони па е машина. Истото и Видал ...Е во ова е проблемот. Секоја година ни велат така, в година поќе, ќе има поќе пари, имаме долго годишен план, 3 ѕвезди ќе купиме... До кога ќе ни ги мачка Марота очите? Го купе Видал за 10 ги даде Сисоко за 8 и Мело за 2.Значи има уште пари за играчи. Секо можеби грешеше ама барем се трудеше да направи нешто од нас. Овој за 2 милиони се ценка 5 месеци за Бастош и на крај ќе се смеша некој и ќе ни го земат. Лани имавме среќа со Красич ама за годинава не знам. И Ањели е досаден со тие титулите. Кај беа со Елкан кога требаше да ги бараат? Сега после 5 години ми скокаат. Нај трагично е кога ќе речат игравме втора лига во 2006 не можи наеднаш треба време. Па и Наполи играше заедно со нас во Б па сега 3 се и лига на шампиони играат.
А кој рече дека ќе дојде Роси?По подолго време и ја да пишам на форумов , иако редовно ве пратам...
Скај објавува дека агентот на Лугано е пристигнат во Милано да се сретне со раководството на Јувентус (Марота) ... многу мерак ми прави играчов иако има 30 години
Значи јас би сакал вака следната година да изгледа Јувентус...
-----------------------------------((4-3-3))-----------------------------------------
-----------------------------------БУФОН-----------------------------------------
ЛИХШ.--------КИЕЛИНИ----------ЛУГАНО---------З(Ц)ИГЛЕР--------
--------------МАРКИСИО---------ПИРЛО-----ВИДАЛ---------------------
--------------КРАСИЌ-------------МАТРИ-------РОСИ(КВАЉАРЕЛА)--
Доколку се купи Бастос или пак Вучиниќ , и двајцата можат да играат на местото на Роси ... или пак може тактиката да се врати на 4-4-2 каде ке игра некој од нив како крило ...
И од колку е вечер утакмицата ???
Како може да биде трупов подобар од Бастос не ми е јасно што мисли КонтеА кој рече дека ќе дојде Роси?
--- надополнето: Jul 28, 2011 2:41 PM ---
Овој играч требаше да го земат????