Кајгана миленичиња

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Тоа се: Дарамраџ и моето помало Бубче :)
Дарамраџ веќе 3 недели е исчезнат, така да само Бубче ми остана... во скоро време ќе си набавам некое крзнено топче или па тоа самото ќе дојди во двор :)

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
Моето куче се викаше Џени.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Првата мачка се викаше Маре :eek: моите ја чувале 18 години, почина кога имав 4, само памтам дека беше бела и куцаше на една нога.
После, чувавме папагал се викаше Аско, плачев една недела и му купија жена, ја крстив Флора. Ацко умре од настинка, Флора после 2 недели од тага. Убав пар беа. :(
Чував маче кај баба, се викаше Цезар, голем љубовџија беше, го чувавме 4 години, ни го згази кола. :(
Сега чувам кутре не е расно, го најдовме на улица фрлено и си го земавме, се вика Среќко има 10 и пол години и ни ги кине живците по дома, станува сенилен и склеротичен, ама јас си го сакам најмногу. :)

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Мачорот Хектор, носи име на јунак, штета што не таков туку е мрзелив, арогантен и дволичен :)

V

Vollstandig

Гостин
Никогаш не сум дал име на животно, од причина што ми е глупаво да го нарекувам по име, кога знам дека со едно мац мац ќе дојде побрзо одошто да го викам по некое ретардирано име:)
Една комшивка имав, мачката си ја викаше Сораја, да и се мочам во името валјда од некоја турско ѓупско индиска серија го имаше извадено али најјака беше коа викаше по мачката која знаеше да и заскита по комшии, па се дери едно 2 саати по неа.

Член од
17 август 2011
Мислења
6
Поени од реакции
7
Сум имала многу миленичиња- морско прасе, хрчачиња и мачиња.
Морското прасе се викаше ЗУЗУ.
Хрчаците: ЗЛАТИЦА и ХРЧО
Мачињата: МИЦЕ, МУРГО, РАПО, ГИЛЕ, ЛИЛИ, КАРАМЕЛА и ФИГАРО

Најчесто имињата им ги давале брат ми и мајка ми. Освен на Фигаро јас :P
(Моментално Фигаро, Мурго, Лили и Карамела се дома :))

Член од
26 август 2011
Мислења
94
Поени од реакции
33
Сега немам милениче, ама ете од порано што ги имав, различни имиња.
Највеќе оние странски, пример како Џени што за луѓе во Америка е карактеристично, јас би ставила за куче.
Куче: Џеки, Мими
Маче: Тошо, Уци (уци е баш чудно нели?)

Сега сите се мртви :D

Kajgana Shop

На врв Bottom