ајде со среќа нека му е и нека му ја мислат вардар и металургА оти го нема Дарко на тренинзи со прва екипа???
--- надополнето: Jul 26, 2011 11:55 PM ---
Ајде со среќа нека му е на Кодер, во 6 часот го напушта Либан оди за Истамбул
Највероватно четврток е кај нас
Не е слободен Стоилов, ние се обидовме да го донесеме но во последен момент се одлучи кариерата да ја продолжи во РоманијаМислам дека и Стојанче Стоилив, брат му на Мите Стоилов, од Металург е слободен пикер. Ако досега не го зедоја некој. Не дека е прејак али има каков таков потенцијал и искуство и ако се поработи на него можи и да испадни нешто??? Ке видиме...... ако не е ништо сериозно со пикерот не ни треба друг. Го имаме Заре во резерва
конечно научи да го пиши правилно Macedonia и му текна во кој град ќе играПоследниот статус на Либанецот
Hey everybody in bitola macedonia...tomorrow after noon i will be in bitola..and i will start practice with rk pelister my new team...
are you happy guys???
I want from u to give me time to have practice to be ready like before..so dont judge me direct..i need like 10 days and i will be ready..
Утревечер (четврток) е во Битола !!!!!!
Од кога се браќа ????Мислам дека и Стојанче Стоилив, брат му на Мите Стоилов, од Металург е слободен пикер. Ако досега не го зедоја некој. Не дека е прејак али има каков таков потенцијал и искуство и ако се поработи на него можи и да испадни нешто??? Ке видиме...... ако не е ништо сериозно со пикерот не ни треба друг. Го имаме Заре во резерва
Јас знам дека се брака.....Од кога се браќа ????