- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 2.746
- Поени од реакции
- 1.288
гледам Агуеро го “згрешил“ авионот.....утре слетува во Манчестер
Парите го вртат светотгледам Агуеро го “згрешил“ авионот.....утре слетува во Манчестер
па наравно, секако дека ќе отиде во тим каде што ќе зима поголема плата, јас мислам дека и пандев ја сакал повеќе беласица од интер, ама ете, по парата оделПарите го вртат светот
Верувајте ова би било одлично засилување, како фан на Фенербахче ги следев сите 38 средби лани, и човекот беше фантастичен, како и за Уругвај, но жал ми е што во ваков случај Фенер ќе биде ослабен.Според Sky, Јувентус се сериозно заинтересирани за трансфер на Диего Лугано. Откупната цена на стоперот е 3 милиони.
И football-italia ја пренесе истата информација.
И пред некоја година имаше шпекулации за Лугано. Не знам шо се случи но не дојде.Верувајте ова би било одлично засилување, како фан на Фенербахче ги следев сите 38 средби лани, и човекот беше фантастичен, како и за Уругвај, но жал ми е што во ваков случај Фенер ќе биде ослабен.
И тај ги одбра парите шо биде со Бастос нели кај вас ќе одеше?Годинава и без Агуеро ќе ја земеме титулата. Не се секирајте!
Како што кажа Sciera „Парите го вртат светот"И тај ги одбра парите шо биде со Бастос нели кај вас ќе одеше?
Јака ти е споредбавапа наравно, секако дека ќе отиде во тим каде што ќе зима поголема плата, јас мислам дека и пандев ја сакал повеќе беласица од интер, ама ете, по парата одел
Според тебе Јуве е Беласица за Шити? Да те потсетам дека Шити е вчера оформен клуб за кој некојси арап решил да фрла пари кои дегените нема шанси да му ги вратат ни за два животи а не па за неколку сезони кои ќе ги одиграат за тој посран клуб.па наравно, секако дека ќе отиде во тим каде што ќе зима поголема плата, јас мислам дека и пандев ја сакал повеќе беласица од интер, ама ете, по парата одел
кој бе вчера бе, мислам дека си постар човек, или може со некој друг бјанконеро те помешав... немој такви споредби!Според тебе Јуве е Беласица за Шити? Да те потсетам дека Шити е вчера оформен клуб за кој некојси арап решил да фрла пари кои дегените нема шанси да му ги вратат ни за два животи а не па за неколку сезони кои ќе ги одиграат за тој посран клуб.