Николина
Teacher
- Член од
- 14 август 2010
- Мислења
- 5.508
- Поени од реакции
- 5.821
што се смееш ма ти?Ова ми звучи како да се препозна во некоја приказна
да те нарече некој глупа курва. убаво ли е тоа кога не е вистина?
што се смееш ма ти?Ова ми звучи како да се препозна во некоја приказна
што се смееш ма ти?
да те нарече некој глупа курва. убаво ли е тоа кога не е вистина?
mazite odma davaat samo vie ne barate posto ste glupi balkanki!Ихаааа... шо не напрајфте бе? Демек во Македонија жените ем се глупи ем не дават?
Ипак мислам дека не е проблемот во жените... Пошто една народна вика нема жена шо не дава, има маж шо не бара.
You see,it would be all possible in another dimension of time,place but also of mind.That's your signpost up ahead,your next stop-THE TWILIGHT ZONE!Сите сакате да е*ете и сите сакате невини и поштени да имате.
сакаме само побрзо да ни дадат е тоа е поштена девојкаСите сакате да е*ете и сите сакате невини и поштени да имате.
А ко ќе му дае и на друг у меѓувреме ондак е курва а ?сакаме само побрзо да ни дадат е тоа е поштена девојка
Golema Greska.na pr mozes da odis vo Shvedska ...tamu site se posteni ))))))))))))))))))))))))))))))
--- надополнето: Jul 25, 2011 6:42 PM ---
a i dosta so toa postena...sto vi znaci toa postena...ubavo si kaza eden clen pogore...POSTENA E ONAA KOJA U ZIVOT NE BAKNALA MASKO,A KAMOLI PAK DA IMA SEKS SO NEKOGOG....EPA DRAGI MOMCI TAKVA NE POSTOI
ne, nego zalosliva pa dava sekomu.А ко ќе му дае и на друг у меѓувреме ондак е курва а ?
А ако се погоди грда?...предлог од мене кој и да прашувал за поштени женски да си земе уште од сега едно женско бебе и да му го одгледаат и израснат според неговите принципи за поштеноќа па кога ќе помине пубертет девојчево да си го земе ем поштено ем младо
SpaceBagzzzА ако се погоди грда?
токму тоа битно е откога ќе ја имаш девојката од тогаш да гледаш шо и како а не шо било пред сите имаме минато само да не биди и екстрем и тоа не чини ама една до 2 врски за девојките од 25 нагоре нормални се , на крај краева девојките се тие кој како сака нека бираи вие сами не знаете што сакате
во Шведска нормално е и 2 да онадат една девојка шо му се случило на еден наш иселеник кој имал жена швеѓанка со свој очи веидел како му ја бушатGolema Greska.