Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Да се вратиме кон тема Балисти се број еден оваа година и сега се очекува голем спектакел на суперкупот на македонија
Сеа ќе пеете антисВрБски песни ? ? ?

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Има балисти ???... :D на Суперкупот шкендија - Металург

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
И ај сеа како да речеме дека Балисти се навивачи,кога на Супер Куп,кога треба да го наполнат цел стадион,тие идат мизерни 400 души и “навиваат“ без врска,т.е скандираат Шкендија,Шкендија и каурски пички...
Значи се докажа со проста логика дека против Партизан отидоа толку само да ги навредуваат Србија и Македонија,а не да ја бодрат Шкендија
Ај најдете им нзс на љепотаните ?!
И после ќе ми каже некој од нив ние сме број 1 во Македонија...абе одете лечете се сите до еден платени војничиња...

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
И ај сеа како да речеме дека Балисти се навивачи,кога на Супер Куп,кога треба да го наполнат цел стадион,тие идат мизерни 400 души и “навиваат“ без врска,т.е скандираат Шкендија,Шкендија и каурски пички...
Значи се докажа со проста логика дека против Партизан отидоа толку само да ги навредуваат Србија и Македонија,а не да ја бодрат Шкендија
Ај најдете им нзс на љепотаните ?!
И после ќе ми каже некој од нив ние сме број 1 во Македонија...абе одете лечете се сите до еден платени војничиња...
ok ...ako nie imame 400 dusi vie site zaedno komiti,ckembari,lavovi,gjaoli,ribari,lozari,kumani site zaedno ne mozete da bidete 400
--- надополнето: Jul 24, 2011 6:48 PM ---
Мене сте ми чудни вие кои се замарате со нив
so najdobrite treba da se zamras

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Како прво научи да пишуваш
Како второ за да бидете најдобри треба уште многу леб да јадете,да не стои партија позади вас,да не ви ги кине пријавите и уште мал милион слични работи
И како трето ти не го заслужуваж моето(нашето) внимание..твојот клуб пред пола саат освои супер-куп а ти на форум замараш типичен интернет-хулиган

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Гоал , ти се претставуваш како навивач на ШКЕНДИЈА . а денес не беше на стадион да ги бодриш?..
каков навивач ке беше тоа ?!

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Гоал , ти се претставуваш како навивач на ШКЕНДИЈА . а денес не беше на стадион да ги бодриш?..
каков навивач ке беше тоа ?!
ja za zal mojot odmor go odloziv samo zaradi Shkendija.... trebase da idem na 10 juli no zaradi utakmicata Shkendija-partizan resiv da idem podocna...ne znaev deka bas ovoj den kse igra utakmicata...i toa e toa... !
bitno e deka Shkendija tepase !

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ja za zal mojot odmor go odloziv samo zaradi Shkendija.... trebase da idem na 10 juli no zaradi utakmicata Shkendija-partizan resiv da idem podocna...ne znaev deka bas ovoj den kse igra utakmicata...i toa e toa... !
bitno e deka Shkendija tepase !
Значи ти си на одмор моментално ?!

А како тогаш СТЕ се слушале многу ?!

Za utakmicata nema sto da se kaze Shkendija bese ubedliva podobra ..
Imavmve 2 sto procentni shansi ne gi iskoristivme (eden Emini eden Selmani) i Metalurg imase edna shanca sam so golmanot no nashiot golman Hadis Veliu (3tiot golman ) mnogu dobro reagirase...
za penalot sto vikate za metalurg....ne znam be drugari zs se praete tolku budali so sila...NEMASE VRSKA SO PENAL ...!!
Shkendjia i bez najdobrite igraci go tepase metalurg...
Ova sezona sme pak favoriti za titula....
za navivanjeto deneska bese preterano so skandiranjeto no SE SLUSAVME MNOGU !

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Шо говеда ќе беа,ја пуштаат химната наша они со грб се вртат сите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom