- Член од
- 8 април 2010
- Мислења
- 1.182
- Поени од реакции
- 281
Сеа ќе пеете антисВрБски песни ? ? ?Да се вратиме кон тема Балисти се број еден оваа година и сега се очекува голем спектакел на суперкупот на македонија
Сеа ќе пеете антисВрБски песни ? ? ?Да се вратиме кон тема Балисти се број еден оваа година и сега се очекува голем спектакел на суперкупот на македонија
Завидна атмосфера ке има...Сеа ќе пеете антисВрБски песни ? ? ?
ok ...ako nie imame 400 dusi vie site zaedno komiti,ckembari,lavovi,gjaoli,ribari,lozari,kumani site zaedno ne mozete da bidete 400И ај сеа како да речеме дека Балисти се навивачи,кога на Супер Куп,кога треба да го наполнат цел стадион,тие идат мизерни 400 души и “навиваат“ без врска,т.е скандираат Шкендија,Шкендија и каурски пички...
Значи се докажа со проста логика дека против Партизан отидоа толку само да ги навредуваат Србија и Македонија,а не да ја бодрат Шкендија
Ај најдете им нзс на љепотаните ?!
И после ќе ми каже некој од нив ние сме број 1 во Македонија...абе одете лечете се сите до еден платени војничиња...
so najdobrite treba da se zamrasМене сте ми чудни вие кои се замарате со нив
Гоал , ти се претставуваш како навивач на ШКЕНДИЈА . а денес не беше на стадион да ги бодриш?..
каков навивач ке беше тоа ?!
х
ja za zal mojot odmor go odloziv samo zaradi Shkendija.... trebase da idem na 10 juli no zaradi utakmicata Shkendija-partizan resiv da idem podocna...ne znaev deka bas ovoj den kse igra utakmicata...i toa e toa... !Гоал , ти се претставуваш како навивач на ШКЕНДИЈА . а денес не беше на стадион да ги бодриш?..
каков навивач ке беше тоа ?!
Значи ти си на одмор моментално ?!ja za zal mojot odmor go odloziv samo zaradi Shkendija.... trebase da idem na 10 juli no zaradi utakmicata Shkendija-partizan resiv da idem podocna...ne znaev deka bas ovoj den kse igra utakmicata...i toa e toa... !
bitno e deka Shkendija tepase !
а?so najdobrite treba da se zamras