F
FuckYouAll
Гостин
Цела прва постава на клупа ја стаде.
Valjda za da gi opametiЦела прва постава на клупа ја стаде.
Де Силвестро многу добро играт. Од кај излезе ова дете не ми е јасно.De silvestro
Mislam deka e dete na juve ali ne sum sigurenДе Силвестро многу добро играт. Од кај излезе ова дете не ми е јасно.
НЕ Е ЦРНЕЦОТ КРИВ БРАТ ВИДИ ГИ НАШИВЕ ЕДНА ТОПКА НЕ СВРЗАА.СРАМОТА СТВАРНО ЗШ ОВАКА ИГРААТ.ПА НЕЛИ НАПАЃАЧКИ ФУДБАЛ ЌЕ ИГРАНХМЕ.РАЗОЧАРУВА МЕ ПИРЛО И ТОА НОГУ
НЕ ЗНАМ КАКО СЕ ПОНМАШАТ ОВИА НАШТЕ ИГРАЧИ КАКО ЗА „ЈУВЕ СТАБИА“ У СЕРИЈА Ц1 ДА ИГРАТ А НЕ ЗА „ЈУВЕНТУС“-ВЕЛИКИ. БЕКОВСКАТА ИГРА ИСТО СЛАБО КАКО ЛАНИ А ОЧЕКУВАХ МНОГУ ПОВЕЌЕ ПРЕД СЕ ОД ЦИГЛЕР А НЕГО НИКАДЕ ГО НЕМА.ПРИМАХМЕ 2 СМЕШНИ ГОЛА И НОРМАЛНО ОДБРАНАТА Е КРИВА.А ЗА СРЕДЕН РЕД ДА НЕ ДУМАМЕ
ИСТО КАКО ДА НЕМАМЕ -ПИРЛО САМО СО ДОЛГИ ТОПКИ ИГРАЕ А ПАЦИЕНЦА НЕКАКО СЛАБО НЕ ЗНАМ СТВАРНО НА КАДЕ ЌЕ СЕ ДВИЖИ ИГРАТА НА ЈУВЕ АМА ОВА НЕ ГО О.ЧЕКУВАВ.
ДА СЕ ПОГЛЕДНАТ ИГРАЧИТЕ ПОСЛЕ МЕЧ И ДА ВИДАТ ДЕКА НЕМАА НИ ЕДНА ПОСЕРИОЗНА ШАНСА ЗА ГОЛ ТОГАШ МОЖАТ ДА СЕ ПРАШААТ ЗА КОЈ КЛУБ ИГРААТ.
АЈДЕ ДА НЕ ДУМАМ ПРЕД ВРЕМЕ СЕ НАДЕВАМ И ТОА НОГУ ДЕКА ЌЕ СЕ РАЗБИЕ ЕДНШКА ОВАА МАГИЈА ШО ЈА ИМА ВРЗ ЈУВЕ НАШ.ИГРАМЕ ИСТО КАКО ЛАНИ-ЗБУНУВАЧКИ,НЕЗАИНТЕРЕСИРАНО А ТРЕБА ДА СЕ ИГРА ЛАВОВСКИ,БРЗО ,ЦВРСТИ.И НЕ ЗНАМ КОНТЕ ОД КАДЕ ВИДЕ СЛИЧНОСТ ОВАА ИГРА СО ИГРАТА НА БАРСЕЛОНА СТВАРНО АКО ОВАКА ПРОДУЖАТ ТЕШКО НИ СЕ ПИШЕ .
А ТОЛКУ ГО ЧЕКАВМЕ ОВОЈ МЕЧ........................................................
СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ГРЕШАМ ЗА ПРОЦЕНКАТА .................
JUVE PER SEMPRE
Капитенот докажува дека е единствен класа играч во Јувентус, ако не најдеме негова замене за неколку години ке се претвориме во просечна екипа, ланската сезона ке биде успех во тоа што следува без Дел Пиеро.Изгледа пак Дел Пиеро ќе ни биде најдобар стрелец годинава
Дааааај боже .... да е вистина
Овај Poirot82 постира или постираше на Tuttosport форумите и сите овие недели тврди дека има извор во Атлетико кој му гарантира дека Агуеро е играч на јувентус и е 100 % дека тоа е така и дека тој извор од атлетико е точен ....но ке видиме .....