Фан Клуб: Јувентус

A

apidrone

Гостин
Вака од далеку ко Палермо да ги гледам.... не е толку страшно, али у крупен кадар, и тоа од напред :confused:
 
Член од
15 март 2010
Мислења
5.865
Поени од реакции
6.375
Сега почнав да гледам, може некој да појасни како примивме гол? поз
 
Член од
5 јануари 2009
Мислења
57
Поени од реакции
18
Или нека играт или па у п.м.стварно ме изнервираа.само длги топки до кога таа приказна до кога.тај Пирло место он да организира акција он шутира длги само .е стварно шо е овоа не го очекувах.нели ќе игранхме напаѓачки фудбал.НЕ НИ ДОЛИКУВА ОВА:
 
F

FuckYouAll

Гостин
Ќе се најт некој црнец и ќе ти закачит ваков гол. -_-
 

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.218
Поени од реакции
8.055
Не ми е јасно само како губат од ваков тим кој заврши со 45 бода заостанување зад Порто во првенството:tapp:. Ич, ама ич не ми е јасно!!!
 
Член од
5 јануари 2009
Мислења
57
Поени од реакции
18
Ќе се најт некој црнец и ќе ти закачит ваков гол. -_-
НЕ Е ЦРНЕЦОТ КРИВ БРАТ ВИДИ ГИ НАШИВЕ ЕДНА ТОПКА НЕ СВРЗАА.СРАМОТА СТВАРНО ЗШ ОВАКА ИГРААТ.ПА НЕЛИ НАПАЃАЧКИ ФУДБАЛ ЌЕ ИГРАНХМЕ.РАЗОЧАРУВА МЕ ПИРЛО И ТОА НОГУ
 

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Катастрофа сега за сега, вакво нешто не очекував, можеби е добро тоа што губиме па уптавата ке се свести дека треба да донесе некое јако засилување и да не се ценка како на пазар за 2-3 милиони. Сепак ова е прва посериозна контролна утакмица, уште е рано за генерален заклучок.
 
Член од
15 март 2010
Мислења
5.865
Поени од реакции
6.375
Дечки нема простор за кревање паника, ова е пријателски напревар,имаме пола тим новајљлии... Еве сега нова тактика од Конте: менување дресови на полувреме, одиме со Црно-Бело во 2ро и се ке биде ОК ;)
 
G

grande-juve

Гостин
Затоа Барса е најдобра, не паничат кога два-тројца ќе ги нападнат со пресинг, нашиве бегаат назад и ја пукаат во аут, Друго, многу сме нестрпливи кога организираме напад, на Пирло му играат фластер, Пациентов како да го нема, и решението е повторно, пукање на топката напред, мора пострпливо и поладнокрвно, и треба малку повеќе да се доближуваат слободните играчи до играчот што ја има топката, многу слабо полувреме.
 
Член од
5 јануари 2009
Мислења
57
Поени од реакции
18
НЕ ЗНАМ КАКО СЕ ПОНМАШАТ ОВИА НАШТЕ ИГРАЧИ КАКО ЗА „ЈУВЕ СТАБИА“ У СЕРИЈА Ц1 ДА ИГРАТ А НЕ ЗА „ЈУВЕНТУС“-ВЕЛИКИ. БЕКОВСКАТА ИГРА ИСТО СЛАБО КАКО ЛАНИ А ОЧЕКУВАХ МНОГУ ПОВЕЌЕ ПРЕД СЕ ОД ЦИГЛЕР А НЕГО НИКАДЕ ГО НЕМА.ПРИМАХМЕ 2 СМЕШНИ ГОЛА И НОРМАЛНО ОДБРАНАТА Е КРИВА.А ЗА СРЕДЕН РЕД ДА НЕ ДУМАМЕ
ИСТО КАКО ДА НЕМАМЕ -ПИРЛО САМО СО ДОЛГИ ТОПКИ ИГРАЕ А ПАЦИЕНЦА НЕКАКО СЛАБО НЕ ЗНАМ СТВАРНО НА КАДЕ ЌЕ СЕ ДВИЖИ ИГРАТА НА ЈУВЕ АМА ОВА НЕ ГО О.ЧЕКУВАВ.

ДА СЕ ПОГЛЕДНАТ ИГРАЧИТЕ ПОСЛЕ МЕЧ И ДА ВИДАТ ДЕКА НЕМАА НИ ЕДНА ПОСЕРИОЗНА ШАНСА ЗА ГОЛ ТОГАШ МОЖАТ ДА СЕ ПРАШААТ ЗА КОЈ КЛУБ ИГРААТ.

АЈДЕ ДА НЕ ДУМАМ ПРЕД ВРЕМЕ СЕ НАДЕВАМ И ТОА НОГУ ДЕКА ЌЕ СЕ РАЗБИЕ ЕДНШКА ОВАА МАГИЈА ШО ЈА ИМА ВРЗ ЈУВЕ НАШ.ИГРАМЕ ИСТО КАКО ЛАНИ-ЗБУНУВАЧКИ,НЕЗАИНТЕРЕСИРАНО А ТРЕБА ДА СЕ ИГРА ЛАВОВСКИ,БРЗО ,ЦВРСТИ.И НЕ ЗНАМ КОНТЕ ОД КАДЕ ВИДЕ СЛИЧНОСТ ОВАА ИГРА СО ИГРАТА НА БАРСЕЛОНА СТВАРНО АКО ОВАКА ПРОДУЖАТ ;) ;) ТЕШКО НИ СЕ ПИШЕ .

А ТОЛКУ ГО ЧЕКАВМЕ ОВОЈ МЕЧ........................................................

СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ГРЕШАМ ЗА ПРОЦЕНКАТА .................

JUVE PER SEMPRE
 

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Неможам да сватам зошто се форсира брзо префрлање на топката од одбрана во напад, се плашам дека Конте ќе помине полошо од Ферара.Си тера некој филозофии и си мисли дека е во Сиена.Ова нема врска со Јувентус, изиграваме дека сме Барса ќе сме напаѓале незнам што а назат промаја шиба.Никако да се нагази топкава и бавно да се гради напад, се што правиме е Пирло да кошни што подалеку или по некој индивидуален продор на Красич кој не го прати никој.Додуша и центаршутевите му се 1/10.
Одбранава :confused: ништо и од овие бекови а и до Киелини нема стабилен кој ќе му мава ластици да го контролира малку.
Се на се очај и беда од која се плашев, промени нема во играта освен што имаат различно име и презиме тренериве кои ги носиме.Прв натпревар посериозен, разбирам невоиграност и лоши временски услови ама приказнава исто се тера.Кој сака ќе свати.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom