Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Јас сепак мислам дека е обратно...тоа што ве реметиме вас јувенташите не значи дека имаме комплекси од вас туку толку сте оптимистички разположени секоја сезона што почнува и некаде кон декември почнувате да ги вреѓате пола ваш тим и сосе цела управа на Јувентус зошто не носеле адекватни засилувања..па ова, па она, па не знам што..и многу сте се бламирале овие години со тоа како ќе се се врателе кон шампионските патеки што дури интересни станувате за останатите...размислис ега зошто баш за вас пишуваме а не на пример за Милан или за Рома...и ние фановите на Интер во форумот барем сме реални во врска со нашиот омилен клуб и знаеме дека тешко може да стигне до посакуваното скудето ама вие реално сте комедии(генерално зборувам не индивидуално)..и тој збор комплекс е непотребен во оваа дискусија бидејќи зборот воопшто нема врска со играта фудбал..мене искрено ако ме прашаш има комплекс од други работи поважни од фудбалот(така е и за другите фанови) па не знам од каде излегува таа теза дека треба да сме имале комплекс од некој фудбалски клуб..како синкир идат дома и пари ми земаат...бог да чува!Значи кои комплекси ги имаат итерашиве од јувентус тоа чудо едно