Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
http://www.ultras-tifo.net/news/468-uefa-1112-week-4-el-and-cl-qualifications-review.html

3 pat po red Ballistet kaj naj poznatata web stranica za navivacite vo svet....

ima nekoj nesto da kaze ?
Да,идиот си и глупак без граници.
Па нели гледаш дека има слики од скоро сите екипи што имаат навивачи бе море,а играа квалификации за ЛШ...
Не знам зошто ве ставиле вас,вие немате ни Н од навивачи,ама тоа е...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Добро е што стаеле две слике и на двете не се гледате од знамињата, па људиве мисља дека 10.000 сте биле на таја трибина.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Да,идиот си и глупак без граници.
Па нели гледаш дека има слики од скоро сите екипи што имаат навивачи бе море,а играа квалификации за ЛШ...
Не знам зошто ве ставиле вас,вие немате ни Н од навивачи,ама тоа е...
cudna rabota ja glup ultras-tifo se budali....site budali se...ova e nesto cudno....
Nie ne sme navivaci....
ama kade ste vie ? kade e tvojata tifogrupa ? neli i vie igravte Champions League igravte Evropa Leagua....zs ve nemase ??
Pred 2 meseci imase i reportaza za nas.....znam deka ne sme edinstveni vo Drzavata no ovoj e 3tiot pat sto sme vo ova najpoznatata stranica.... !
dodeka vie samo laete samo terate gluposti....Nie rabotime !!
--- надополнето: Jul 23, 2011 5:20 PM ---
Добро е што стаеле две слике и на двете не се гледате од знамињата, па људиве мисља дека 10.000 сте биле на таја трибина.
a vas ve staele lani ??
pa kako da ve staat...40 dusi bevte...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
cudna rabota ja glup ultras-tifo se budali....site budali se...ova e nesto cudno....
Nie ne sme navivaci....
ama kade ste vie ? kade e tvojata tifogrupa ? neli i vie igravte Champions League igravte Evropa Leagua....zs ve nemase ??
Pred 2 meseci imase i reportaza za nas.....znam deka ne sme edinstveni vo Drzavata no ovoj e 3tiot pat sto sme vo ova najpoznatata stranica.... !
dodeka vie samo laete samo terate gluposti....Nie rabotime !!
Па да глуп си,не го оспорувам тоа...
Не сум знаел дека требало да не има на некој интернет сајт за да интернет навивачите и хулиганите видат дека постоиме,фала што ме просветли :cuc:
Мојата група навиваше во трета лига кога на клубот му беше најтешко и бевме секаде каде што дозволуваа условите,додека вас ве немаше во Втора лига,можеш комотно да се ебеш у гз,за вас сме измислени,иако сме бројчано помала група,можеме лекции да ви предаваме во секое време.
Не постоиме за некој интернет сајтови дете,постоиме за клубот.
И да,не тераме глупости,ја кажуваме вистината,сега дали ви одговара или не,мене пенисот ме заболе.

Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3
Да се вратиме кон тема Балисти се број еден оваа година и сега се очекува голем спектакел на суперкупот на македонија

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Уште фали клип од цела утакмица да стаа на страната, и да има некој да им објасни за што пеете. Дека цела утакмица 2 пута го спомнавте клубот, а све друго ви беше против Македонија и Србија. Слатко ќе се изнасмеат.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Dodeka vie laete, terate gluposti....kritikuvate... !!! .Nie rabotime....Ke beese podobro sekoj da go gledase svojot dvor...nema da bese vo ova nivo nashata tifoscena....
..JADETE SEMKI, GLEDAJTE STO PRAEME NIE....IMATE VREME....A nie ke rabotime....ke ne gledate vo ultras-tifo vo televizija....i pak ke laete pak ke terate gluposti...ama na kraj ke vidite koj ke bideme nie i vie sto ke ostanate... !

POZ

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Dodeka vie laete, terate gluposti....kritikuvate... !!! .Nie rabotime....Ke beese podobro sekoj da go gledase svojot dvor...nema da bese vo ova nivo nashata tifoscena....
..JADETE SEMKI, GLEDAJTE STO PRAEME NIE....IMATE VREME....A nie ke rabotime....ke ne gledate vo ultras-tifo vo televizija....i pak ke laete pak ke terate gluposti...ama na kraj ke vidite koj ke bideme nie i vie sto ke ostanate... !

POZ
Кој сте вие?! Куп идиоти на трибина. Се што постигнавте е заради парите, имате пари но немате култрура. Можете да бидете партиски војници или терористи, никогаш НАВИВАЧИ ! ! !

Г

Грејвдигер

Гостин
http://www.ultras-tifo.net/news/468-uefa-1112-week-4-el-and-cl-qualifications-review.html

3 pat po red Ballistet kaj naj poznatata web stranica za navivacite vo svet....

ima nekoj nesto da kaze ?
1. кога станавте шампиони;
2. сега во прегледот на колото од ЛШ, во кој има слики и видео од сите натпревари на кои имаше навивачи.

И сега се чукате во гради дека ве имало на некој си сајт ultras-tifo.net. :cuc: :icon_lol:
А што работите, копате? :pos: Или случајно нова кореографија да не вежбате... кокошката наместо од горе да ја спуштите, овој пат од страна ќе ја влечете? :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom