Шо бе на Путин да не му е внук па со врски ке игра заебанција на страна ама ако е во роднински врски со некој спонзор шо ке влегва во Металург дефинитивно то не е Газпром..Матјашевиќ се викал ова најдесно ...Од словенија било дојдоло со врски оти имал роднински врски со Газпром газдите кој сега ќе биле спонзори на Металург и заедно со Кимевски и Пешевски ќе играле за Металург Јуниор а ќе тренираат со Металург !
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=52E7CFEECD6CB24ABF18F0A21A376721 ај читај па коментирај ..Шо бе на Путин да не му е внук па со врски ке игра заебанција на страна ама ако е во роднински врски со некој спонзор шо ке влегва во Металург дефинитивно то не е Газпром..
Ти дете знајш шо е Газпром??http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=52E7CFEECD6CB24ABF18F0A21A376721 ај читај па коментирај ..
Извини Батец ама Газпром сигурно има директори и не е само Путин или Русија и сигурно се мисли на тие шо се во Словенија главни за Газпром и сигурно тие имаат право да инвестираат како спонзори во спортот и затоа и така пиши не сум до толку дете па ти мене да ми се прајш сезнајко ...Ти дете знајш шо е Газпром??
Ти информиран си дека Русија т.е државата Путин,Медведев ја води,ја контролира(значи е газда) на та погоре фирмата шо велиш дека роднините му биле газди значи под дифолт Путин му е чичко.Шо ке беше од вакви сезнајковци прочитал во Дневник па сеа така било,ко Кире другар му запна Либан и Либија е исто,другите ке му кажвале демек врска немале овај куро голем запишал средно па сеа се знам.Колку да не те мачам еве ти едно делче за Газпром ако не ти е веродостојно прочепкај си низ интернето:
'Gazprom (Russian: ОАО «Газпро́м», IPA: [ɡɐsˈprom]) [2] is the largest extractor of natural gas in the world and the largest Russian company. Gazprom was created in 1989 when the Ministry of Gas Industry of the Soviet Union transformed itself into a corporation, keeping all its assets intact. The company was later privatized in part, but currently the Russian government holds a controlling stake.'
Ова болдираното доволно кажва кој е моментално газда таму,е сеа ти и новинаро од Дневник ако немате некој друг поим за газда тогаш незнам шо да ви речам нека му биди внук и на Путин или некој Словенец шо е газда во Газпром..
Шеф на персонал и сопственик на кафич исто е?Можиш да разграничиш газда со вработен без разллика на шо позиција е?Оти очигледно новинаров од Дневник неможи да го напрај то..И дечко не се прам сезнајко туку то шо го знам го кажвам и ако имам аргумент(оти сигурно поке знам за ова),сигурно не ме глеаш да земам да рипам за ракомето демек сеа сите викат Зујович не чини па јас да мрсам муда дека најјак бил вие шо велите не се покажа дека врска немате.Извини Батец ама Газпром сигурно има директори и не е само Путин или Русија и сигурно се мисли на тие шо се во Словенија главни за Газпром и сигурно тие имаат право да инвестираат како спонзори во спортот и затоа и така пиши не сум до толку дете па ти мене да ми се прајш сезнајко ...
Јас прочитав и знам од кај е Газпром не мора толку да ми филозофираш а ракометот го коментирам оти и јас играм и се знам лично и знам кога некој е добар и дали вреди да се носи како засилување ...Шеф на персонал и сопственик на кафич исто е?Можиш да разграничиш газда со вработен без разллика на шо позиција е?Оти очигледно новинаров од Дневник неможи да го напрај то..И дечко не се прам сезнајко туку то шо го знам го кажвам и ако имам аргумент(оти сигурно поке знам за ова),сигурно не ме глеаш да земам да рипам за ракомето демек сеа сите викат Зујович не чини па јас да мрсам муда дека најјак бил вие шо велите не се покажа дека врска немате.
Да знаеше шо е како е немаше овде инает да ми водиш и накрај да почниш да изиграваш паметен со вракање не ми филозофирај итн. и не рипај за ракомето не алудирав на тебе зборав за мене т.е некажвам за нешто шо не се разбирам..Јас прочитав и знам од кај е Газпром не мора толку да ми филозофираш а ракометот го коментирам оти и јас играм и се знам лично и знам кога некој е добар и дали вреди да се носи како засилување ...
Абе ти баце како сакаш можиш да кажваш ама то не те прај дека разбираш којзнае колку повеќе значи јас алудирав на тоа што пиши во Дневник без да извиличвам ништо а ти изгледа погрешно ме разбра ...Да знаеше шо е како е немаше овде инает да ми водиш и накрај да почниш да изиграваш паметен со вракање не ми филозофирај итн. и не рипај за ракомето не алудирав на тебе зборав за мене т.е некажвам за нешто шо не се разбирам..
Баце мојш на татко ти и остала багра од село да му викаш,а ако немаше аргументи немораше воопшто да ме цитираш,кажа шо си кажа јас ти покажав кој е газда на Газпром са терај си на тренинг глеј да успејш оти тешко е во Македонија без сколија да не си останиш баце.Абе ти баце како сакаш можиш да кажваш ама то не те прај дека разбираш којзнае колку повеќе значи јас алудирав на тоа што пиши во Дневник без да извиличвам ништо а ти изгледа погрешно ме разбра ...
Ма се е во парите, што ќе му е кариера со празни џебови... 300-400 евра не се мала работа, ама јас сум сигурен дека станува збор и за поголема сума.Многу уграчи се запустија во Металург - СЕ ЛАЖАТ ПО ПАРИТЕ
Епа бате не е се до парите
Пример Никола Стојчевски - Бардакот Металург му давало пари а Пелистер го побара не дојде , па и тука немаше да биди со ниска плата сигурно ќе му даваја приближно од Металург е сега дали ќе се 300-400 евра + или - не вреди да се остани.
ТУКА ЌЕ ИГРАШЕ А ТАМУ ЌЕ СЕДИ НА КЛУПА ИЛИ ИЧ НЕМА ДА Е ВО СОСТАВ
А на негови години СЕ ГРАДИ КАРИЕРА, со седење на клупа ќе си ја заеби цела кариера, ЌЕ ПРОПАДНИ СО СЕДЕЊЕ НА КЛУПА И СО ИГРАЊЕ ВО МЕТАЛУРГ ЈУНИОР
НЕ Е СЕ ДО ПАРИТЕ!!!!