S
Shellshock nam67
Гостин
е па дај да ти џирнам малку во мозочето
Големо е Скопјево ако бараш ќе најдеш и фина, не се сите толку за никаде .Џабе се трудиш брат, пак тешко дека ќе смуваш некоја од тука
Па не ќе да ти алудира на Скопјево. Тинк аген..Големо е Скопјево ако бараш ќе најдеш и фина, не се сите толку за никаде .
Знам на што алудираше ама не сум голем фан на алузии од тој тип а уште помалку да мислам едно а пишувам друго само за некој да не помисли дека имам одредени (мувачки или не знам какви) намери.Па не ќе да ти алудира на Скопјево. Тинк аген..
Твоите ставови, без навреда, се неверојатно досадни и банални. Јас пред да почнам да ти го читам постот знам што ќе кажеш, Најопштото од најопштото, досадно до посер. На пример, дека надворешноста е битна, ама за долга врска е важно духовно да си одговарате.Не заебавај, како само ти текна. Мене лично ми е срам да пишувам вакви работи, мислам, бљах...Знам на што алудираше ама не сум голем фан на алузии од тој тип а уште помалку да мислам едно а пишувам друго само за некој да не помисли дека имам одредени (мувачки или не знам какви) намери.
Моите ставови се тие во и надвор од форум и на тие што ме дружат им е тоа многу добро познато.
Да, ама јас не познавам девојки во бели патики и маичка без градник од Стајковци коишто дома немаат 1500 пријатели на фејсбук, ама го читале Достоевски и се љубители на ликот и делото на Финчер. Шо би се рекло, големо е Скопјево, уште поголем е очајот на љубовната сцена во истото.Големо е Скопјево ако бараш ќе најдеш и фина, не се сите толку за никаде .
Аааах, so true.Да, ама јас не познавам девојки во бели патики и маичка без градник од Стајковци коишто дома немаат 1500 пријатели на фејсбук, ама го читале Достоевски и се љубители на ликот и делото на Финчер. Шо би се рекло, големо е Скопјево, уште поголем е очајот на љубовната сцена во истото.
И обратно...Некои мажи на темава треба да се подзамислат со какви девојки се дружат....
Сите пичиња на форумов имат помалку од 1500 пријатели на фаце бук и голем дел од нив читаат книги,и се љубителки на Финчер...Да, ама јас не познавам девојки во бели патики и маичка без градник од Стајковци коишто дома немаат 1500 пријатели на фејсбук, ама го читале Достоевски и се љубители на ликот и делото на Финчер. Шо би се рекло, големо е Скопјево, уште поголем е очајот на љубовната сцена во истото.