Кладилница

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Ако некој има желба за кладење на натпревари и играње покер онлајн, без да вложува од него а да добие 50 $ нека напише тука или на маил jugoslav85@yahoo ке ви дадам инструкции :)

Планирав летото да одмарам и да не уплаќам ама не бива... пак ме влече. Коцка.. убаво е :)

za utre imam dojava 1-2...dojavata e 99 procenti sigurna igrac od klubot...koj saka neka pise ke se dogovorime pozz

za utre imam dojava 1-2...dojavata e 99 procenti sigurna igrac od klubot...koj saka neka pise ke se dogovorime pozz
Тешка работа.. не ми се верува во вакви работи. Има наместени ама до толку да се знае пред време... А каков е договорот? Ќе се враќат парите ако не излезе 1-2 или?

Здравјето ми го земаат кучкине земам пари, па му ги враќам па ми ги враќаат... :D

Тешка работа.. не ми се верува во вакви работи. Има наместени ама до толку да се знае пред време... А каков е договорот? Ќе се враќат парите ако не излезе 1-2 или?
parite se vrakaat moze da ti ostavam brojce da se javis i plus ne e skapa dojavata...ke ti dadam i fb da vidis ima uplateni livcina i pogodeni...skenirani i staveni na net...

Уплаќам, доста често.2-3 пати неделно, дали тоа се смета како зависник од коцка или?

Уплаќам, доста често.2-3 пати неделно, дали тоа се смета како зависник од коцка или?
Зависи колку пари уплаќаш. И јас уплаќам понекогаш по 10 ливчина во недела а понекогаш ни 1, така да мислам оти јас сум на границата на зависност. Еве 3 дена немам пишано иако ме фаќа мерак и го разгледував билтенот.

Денес уплатив 2 ливчиња и 2те ме сјебаа .. уплаќам кога ке ме фати мерак .. можам да кажам по 2/3 ливчиња неделно ,,по минимална уплата 50/100 ден :)

Клик

Онлајн кладилница која дава бонус од 8 евра беез да направиш депозит.. Има ли некој искуство слушнато за оваа страна. Ја најдов од тука и прашав некои што се регистрираа и ми рекоа дека е ок. За да го добиеш бонусот треба да испратиш копија од лична карта или пасош па тоа е што ме двоуми дали да си направам акаунт со овие.

Клик

Онлајн кладилница која дава бонус од 8 евра беез да направиш депозит.. Има ли некој искуство слушнато за оваа страна. Ја најдов од тука и прашав некои што се регистрираа и ми рекоа дека е ок. За да го добиеш бонусот треба да испратиш копија од лична карта или пасош па тоа е што ме двоуми дали да си направам акаунт со овие.
aj ako sakas pisi ja stranata?

aj ako sakas pisi ja stranata?

Ете ја имаш погоре страната де кај што ти пишува Клик..

http://www.vivarobet.com/
--- надополнето: Jul 26, 2011 6:59 AM ---
Да пишам една случка од вчера. Ги пратам Елфсборг со Ѓургарден, и гледам ги давало 2 - 1 во 2005, 2007 и 2009 година. И во минатите години тепал некогаш Ѓургарден некогаш Елфсборг, зависи кој бил појак. Гледав и на блог кој стварно продава сигурни утакмици 2 - 1, и ги гледавме сите натпревари со еден другар што се играа вчера и ваква сомнителна утакмица немаше. (му пишавме меил на типот дека имаме инфо за тој натпревар, и ја тргна таа објава). Ја уплативме шо ја уплативме, почнува натпреварот и до 35 минута изгледаше апла дека е местена, ја гледавме у живо. Гостите промашуваат чисти шанси, голманот на домаќините ја испушта топката, даваат гол гостите во 18 минута 0 - 1, и потоа домаќините ни напаѓаат ни ништо, и после тоа случајно во 36 минута од корнер дадоа гол. 1 -1 заврши полувреме. После тоа имаше и чист недосуден пенал за гостите, али џабе, најкриво од се ми е тоа што до 35 минута изгледаше апла дека е местена. :D И вечерта немаше други натпревари, ја пишав Хафнарфјордур од Исланд 2 - 1, си реков денеска не даде ни една (освен таа романската, али таа случајно испадна гостите со 2 црвени играа) оваа мора да ја даде, и стварно ја даде, колку-толку ја покрив уплатата за Елфсборг, и плус сум у ќар уште неколку.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom