Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Го иам профилов на форумов неколку години, ама тек оваа година станав поактивен. Не знам никој лично од форумов, а и повеќето од вас си ги имате сокриено личните податоци, ама имав некое претчувство дека повеќето од вас се повозрасни од мене. Сум се заебал гадно. Толку ли ви е досадно, па тролате со навреди од пред компјутер!?

G

Gray Foxx

Гостин
Го иам профилов на форумов неколку години, ама тек оваа година станав поактивен. Не знам никој лично од форумов, а и повеќето од вас си ги имате сокриено личните податоци, ама имав некое претчувство дека повеќето од вас се повозрасни од мене. Сум се заебал гадно. Толку ли ви е досадно, па тролате со навреди од пред компјутер!?

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Секогаш претпоставувај дека си имаш работа со минимум 2 години помал човек од тебе.

Се залепија на еден човек кој знае да се изразува како што треба само затоа што го критикува клубот. Дури излезе дека и пола Македонија ја навредувал. Одговорите се кој од кој посмешни, ама полни со самодоверба мислиш стварно знаат што пишуваат.

Освен ретки исклучоци, форумов е калакурница. Барем фудбалскиот дел.
--- надополнето: Jul 20, 2011 8:07 AM ---
Бај д веј, ова некоја пародија од goal.com е или стварно Лампард ова го изјавил?

Frank Lampard: Chelsea not scared by Manchester United spending

"They have been very active and spent fortunes on good quality players but we know we have a very good squad," Lampard was quoted as saying by The Guardian.
???

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Секогаш претпоставувај дека си имаш работа со минимум 2 години помал човек од тебе.
Така се спушта нивото на разговор. Треба да мислиш дека имаш работа со постар од тебе и да се воздриш од коментари од стилот: мајмуне, мајка-шајка, све што ти оди на штикли...а не да размислуваш “и така не знае кој сум, ќе го отерам у три лепе па лево“.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Се залепија на еден човек кој знае да се изразува како што треба само затоа што го критикува клубот. Дури излезе дека и пола Македонија ја навредувал. Одговорите се кој од кој посмешни, ама полни со самодоверба мислиш стварно знаат што пишуваат.

Освен ретки исклучоци, форумов е калакурница. Барем фудбалскиот дел.
--- надополнето: Jul 20, 2011 8:07 AM ---
Бај д веј, ова некоја пародија од goal.com е или стварно Лампард ова го изјавил?

Frank Lampard: Chelsea not scared by Manchester United spending

???
Ебаго? Знае да се изразува да навредува итн? Не сум знаел дека тоа го прави човекот ПОГОЛЕМ ...:eek:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.347
Младиќу рачунај дур нашите и вашите (роднини :D) засилувања не се привикнат на екипата, овие старциве ќе метат...еве ако не е така, да ме пљукнеш (за почеток на сезона зборам, евентуално сила до декември/јануари). Од друга страна заборави еден важен факт Френки, а тоа е дека секое купено засилување во јуни, после турнејата за својот тим - кине јајца во септември ...само чичарито ќе го спомнам, а не па сега Јанг или Џонс...така и исто и кај вас, тоа копитата Адамовци, Даунинг ако уште сега влезат во трк, има да биде серење на мојата теорија, а и на неговата :LOL:
-----------------------------
Па ќе видиме, здравје...но во секој случај следна сезона има да биде колење, а мои конечни типови се дека Јунајтед и Сити ќе се борат за титулата, не за џабе ги тупнале пред крај на првенство...а дали Сити ќе го превземе местото на Челзи или тоа ќе биде Ливерпул...останува да видиме во епизодата Премиер факинг Лиг 2011-12...во кино рамстор.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Младиќу рачунај дур нашите и вашите (роднини :D) засилувања не се привикнат на екипата, овие старциве ќе метат...еве ако не е така, да ме пљукнеш (за почеток на сезона зборам, евентуално сила до декември/јануари). Од друга страна заборави еден важен факт Френки, а тоа е дека секое купено засилување во јуни, после турнејата за својот тим - кине јајца во септември ...само чичарито ќе го спомнам, а не па сега Јанг или Џонс...така и исто и кај вас, тоа копитата Адамовци, Даунинг ако уште сега влезат во трк, има да биде серење на мојата теорија, а и на неговата :LOL:
-----------------------------
Па ќе видиме, здравје...но во секој случај следна сезона има да биде колење, а мои конечни типови се дека Јунајтед и Сити ќе се борат за титулата, не за џабе ги тупнале пред крај на првенство...а дали Сити ќе го превземе местото на Челзи или тоа ќе биде Ливерпул...останува да видиме во епизодата Премиер факинг Лиг 2011-12...во кино рамстор.
Се убаво си кажа ама мене за спендингот ми беше...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Таарабт во ПСЖ за 17 милиони :ROFLMAO:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Еве перфектен пример.
Море не ми се прај на мутав бе филозофу , не гледаш , слеп си или ДА? Цело време навредува членови , (настрана тоа шо јади витамини и за клубот и за играчот)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Овој беше “новиот Меси“ од Мароко!? Па вреди за нов Меси да даеш толку...NOT
Смешно ми е зошто батево викаше Ливерпул се интересира за мене, Манчестер се интересира за мене, Реал, Барселона, можам да играм каде сакам, демек само требал да изјави желба и ајде сеа у ПСЖ.:icon_mrgr:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Смешно ми е зошто батево викаше Ливерпул се интересира за мене, Манчестер се интересира за мене, Реал, Барселона, можам да играм каде сакам, демек само требал да изјави желба и ајде сеа у ПСЖ.:icon_mrgr:
Може да продужи да си го билда егото со тоа што некој дал 17мил. за него....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom