Го иам профилов на форумов неколку години, ама тек оваа година станав поактивен. Не знам никој лично од форумов, а и повеќето од вас си ги имате сокриено личните податоци, ама имав некое претчувство дека повеќето од вас се повозрасни од мене. Сум се заебал гадно. Толку ли ви е досадно, па тролате со навреди од пред компјутер!?
Секогаш претпоставувај дека си имаш работа со минимум 2 години помал човек од тебе.Го иам профилов на форумов неколку години, ама тек оваа година станав поактивен. Не знам никој лично од форумов, а и повеќето од вас си ги имате сокриено личните податоци, ама имав некое претчувство дека повеќето од вас се повозрасни од мене. Сум се заебал гадно. Толку ли ви е досадно, па тролате со навреди од пред компјутер!?
???"They have been very active and spent fortunes on good quality players but we know we have a very good squad," Lampard was quoted as saying by The Guardian.
Така се спушта нивото на разговор. Треба да мислиш дека имаш работа со постар од тебе и да се воздриш од коментари од стилот: мајмуне, мајка-шајка, све што ти оди на штикли...а не да размислуваш “и така не знае кој сум, ќе го отерам у три лепе па лево“.Секогаш претпоставувај дека си имаш работа со минимум 2 години помал човек од тебе.
Ебаго? Знае да се изразува да навредува итн? Не сум знаел дека тоа го прави човекот ПОГОЛЕМ ...Секогаш претпоставувај дека си имаш работа со минимум 2 години помал човек од тебе.
Се залепија на еден човек кој знае да се изразува како што треба само затоа што го критикува клубот. Дури излезе дека и пола Македонија ја навредувал. Одговорите се кој од кој посмешни, ама полни со самодоверба мислиш стварно знаат што пишуваат.
Освен ретки исклучоци, форумов е калакурница. Барем фудбалскиот дел.
--- надополнето: Jul 20, 2011 8:07 AM ---
Бај д веј, ова некоја пародија од goal.com е или стварно Лампард ова го изјавил?
Frank Lampard: Chelsea not scared by Manchester United spending
???
Еве перфектен пример.Ебаго? Знае да се изразува да навредува итн? Не сум знаел дека тоа го прави човекот ПОГОЛЕМ ...
Младиќу рачунај дур нашите и вашите (роднини ) засилувања не се привикнат на екипата, овие старциве ќе метат...еве ако не е така, да ме пљукнеш (за почеток на сезона зборам, евентуално сила до декември/јануари). Од друга страна заборави еден важен факт Френки, а тоа е дека секое купено засилување во јуни, после турнејата за својот тим - кине јајца во септември ...само чичарито ќе го спомнам, а не па сега Јанг или Џонс...така и исто и кај вас, тоа копитата Адамовци, Даунинг ако уште сега влезат во трк, има да биде серење на мојата теорија, а и на неговата
Се убаво си кажа ама мене за спендингот ми беше...Младиќу рачунај дур нашите и вашите (роднини ) засилувања не се привикнат на екипата, овие старциве ќе метат...еве ако не е така, да ме пљукнеш (за почеток на сезона зборам, евентуално сила до декември/јануари). Од друга страна заборави еден важен факт Френки, а тоа е дека секое купено засилување во јуни, после турнејата за својот тим - кине јајца во септември ...само чичарито ќе го спомнам, а не па сега Јанг или Џонс...така и исто и кај вас, тоа копитата Адамовци, Даунинг ако уште сега влезат во трк, има да биде серење на мојата теорија, а и на неговата
-----------------------------
Па ќе видиме, здравје...но во секој случај следна сезона има да биде колење, а мои конечни типови се дека Јунајтед и Сити ќе се борат за титулата, не за џабе ги тупнале пред крај на првенство...а дали Сити ќе го превземе местото на Челзи или тоа ќе биде Ливерпул...останува да видиме во епизодата Премиер факинг Лиг 2011-12...во кино рамстор.
Јебеш спендинг и ти сеаСе убаво си кажа ама мене за спендингот ми беше...
Овој беше “новиот Меси“ од Мароко!? Па вреди за нов Меси да даеш толку...NOTТаарабт во ПСЖ за 17 милиони
Море не ми се прај на мутав бе филозофу , не гледаш , слеп си или ДА? Цело време навредува членови , (настрана тоа шо јади витамини и за клубот и за играчот)Еве перфектен пример.
Смешно ми е зошто батево викаше Ливерпул се интересира за мене, Манчестер се интересира за мене, Реал, Барселона, можам да играм каде сакам, демек само требал да изјави желба и ајде сеа у ПСЖ.Овој беше “новиот Меси“ од Мароко!? Па вреди за нов Меси да даеш толку...NOT
Може да продужи да си го билда егото со тоа што некој дал 17мил. за него....Смешно ми е зошто батево викаше Ливерпул се интересира за мене, Манчестер се интересира за мене, Реал, Барселона, можам да играм каде сакам, демек само требал да изјави желба и ајде сеа у ПСЖ.