Кајгана миленичиња

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Јас моето маче го завикав Ацо( по Александар Македонски :D), ама тоа му е нешто како привремена референца, само за билатерална употреба,се уште сме во преговори, па ваљда ќе постигнеме компромис:D.

T

Torchyrus

Гостин
Имав кученце порано пекинејзер мешано со чивава ја викавме Сара името неам поим по шо го доби , а мачорот кој го имав се викаше Шеро .

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Папагалот го викам Алехандро многу му е мерак да денца на песната.:p

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Папагалот што го имав, поради воинственоста го крстив Арес (тигрица беше :))
Кучињата кои во „косопствеништво“ ги имав со моите баби и дедовци имаа обични, кучешки имиња - Шарко, Мурго и Белка. Ниедно не беше расно.

S

Sasha

Гостин
Imam dve kucinja, ednoto e masko,a drugoto e zensko. Zenskoto kuce go dobi imeto od mojata najdobra prijatelka Parisara i ja krsti Paris(kratenka od nejzinoto ime),maskoto kuce se vika Lucky bidejki sam dojde od nekade i site vikaa kolku si sreknik so ja odbra kukava(bidejki obozavame zivotni) i taka si go dobi imeto,pozdrav :)

L&M

Член од
19 јули 2011
Мислења
130
Поени од реакции
15
Мачката ми се вика Шаренка (татко ми така сакаше да ја крстиме затоа што била цела шарена:)), братот нејзин се вика Мурџо (и тоа е идеа на татко ми), а синчето на Шаренка се уште не знаеме како да го крстиме, сега брзо се роди, па ако има некој предлог може да каже. :)

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Куче-Кетии се вика :)

Kajgana Shop

На врв Bottom