Машко со долга коса ?

• Креатор на темата Креатор на темата Хакет Мен
  • Време на започнување Време на започнување
Sebastian Bach дефинитивно еден од поубавите мажи со долга коса, не би можела со кратка и да го замислам, некои имаат црти и за кратка коса и за долга, но сепак поубаво е кога цртите дозволуваат долга коса.

Sebastian_Bach_755062.jpg

SebastianBach6.jpg

Јас секогаш се потстрижувам кец и не сакам да пуштам подолга коса бидејќи не ми се допаѓа.
И во војска сите се ќелави или со многу кратка коса но како и да е секој со својот имиџ :)

Sebastian Bach дефинитивно еден од поубавите мажи со долга коса, не би можела со кратка и да го замислам, некои имаат црти и за кратка коса и за долга, но сепак поубаво е кога цртите дозволуваат долга коса.

Sebastian_Bach_755062.jpg

SebastianBach6.jpg

Sebastian Bach и Nuno Bettencourt
images

Nuno+Bettencourt.jpg
:D

Незнам многу е геј машко со долга коса, мислам ја неам ништо против гејовите нека прават што сакаат само нејкам да прават паради и бракови иначе нека идат у тоа геј кафиќите и нека се дружат

Воопшто не ме привлекува долга коса кај машко. Јас сум строго за кратка коса (1,2 па може и до кај 3-че). Некако помажествено ми делуваат машките со кратка коса. И никако фризура која изгледа како пола кутија гел да е потрошена на косата.

Па зошто да не?!
Ако стои убаво, добро е да се пушти, а и женски залетуваат многу :P
Еве го мојот идол . Можеби го знаете, најдобри heavy/melodic death metal сола прави ;)
alexifuckinrocks.jpg

ja nosev dolga kosa dur ne vidov deka mi paga i posle stanav skinhead!

И јас сакам да пуштам, ама да завршам основно, уште една година :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom