Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Друже, ОК навредувај и Кантона и Јунајтед и мајки и што сакаш само немој да споменуваш градови и да вреѓаш македонци затоа што користат дијалект. Срамота е, сепак сите сме овде македонци.
Хах колку сака нека навредува тоа кажува колкава му е интелегенцијата , јас вчера кажав и денеска ке повторам на детенцево нешо Кантона му има згрешено , па и храмот (Олд Трафорд) нешто па овде зборува против...

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Ima nesto najavi deka nekoja nasa tv ke prenesuva anglisko narednata sezona....ne znam dali se otvorila ovaa tema i vo prethodnite postovi,ne sum razgledal pa taka da izvinuvanje ako se povtoruvam...
не, мислам дека дефинитивно нема да има пренос на мак. телевизиите.

Друже, ОК навредувај и Кантона и Јунајтед и мајки и што сакаш само немој да споменуваш градови и да вреѓаш македонци затоа што користат дијалект. Срамота е, сепак сите сме овде македонци.
И не сум ни од Прилеп, ни од Струмица не се пали одма.
Не сме сите македонци ;) Зошто генерализираш?

Сметаш дека ако со некого комуницирам на неговиот дијалект, тоа треба да го сфати како навреда? :ROFLMAO:
Паааа... има смисла, вииш :D
--- надополнето: Jul 19, 2011 10:33 PM ---
Хах колку сака нека навредува тоа кажува колкава му е интелегенцијата , јас вчера кажав и денеска ке повторам на детенцево нешо Кантона му има згрешено , па и храмот (Олд Трафорд) нешто па овде зборува против...
Да, посебно стадионот. Лош Чапо!

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Н

разликата е што јас не го навредувам Фиго ;)
Tи не го навредуваш, точно! Односно вие си ги цените легендите, ги саката, па макар играле и во Реал!

Дај бе не се глупирај, погледај го видеово, сигурен сум дека по прв пат ќе го гледаш(за се има прв пат), и после ќе зборуваме за навиачи и навивачи(изгледа само ти си изрод од навивачиве на Барса, или само ти си паметен, а сите други навивачи на Барса се изроди што вака реагирале, трето нема)!

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Не сме сите македонци ;) Зошто генерализираш?

Сметаш дека ако со некого комуницирам на неговиот дијалект, тоа треба да го сфати како навреда? :ROFLMAO:
Паааа... има смисла, вииш :D
Мајмуни и Латинска Македонија ги користиш како изрази кога ги споменуваш Прилеп и Струмица. Плус пред некој пост ги направи во Прилеп сите селјаци. Очигледно навредуваш.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не гледате дека тој е дојден овде да провоцира, роден провокатор да си исполни душата. Само нешто контра оди и се прај на мутав! Едноставно игнорирајте го ;) ќе види ќе невиди ќе го снема од форумЧево

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Tи не го навредуваш, точно! Односно вие си ги цените легендите, ги саката, па макар играле и во Реал!

Дај бе не се глупирај, погледај го видеово, сигурен сум дека по прв пат ќе го гледаш(за се има прв пат), и после ќе зборуваме за навиачи и навивачи(изгледа само ти си изрод од навивачиве на Барса, или само ти си паметен, а сите други навивачи на Барса се изроди што вака реагирале, трето нема)!

Како бе агроплод, си сигурен дека прв пат го гледам видеото? Сигурен бил човекот ;) нема врска, за Манчестер навијаш...

Убаво видео though... јас можам да најдам листа на 4 педери кои навиваат за Манчестер Јунајтед.
Што ве прави тоа вас?
Бидејќи Фиго ќе јадеше глава од прасе, се доби констатација дека сите фанови на Барса ... не се фанови на свинска глава бе! Го изеле прасето и нема каде да ја фрлат главата... и нормално, точната констатација, дека не ги почитуваме легендите заради тоа. Сите навивачи на Барселона. Одлична забелешка бе пријателе! пак уште кога ќе поставиш „или или“ дијагноза, си викам: уау, колку може да биде во право човекот, тоа е чудо некое. Сигурно не го пие чајот со шеќер, затоа!
А викаш, ако пронајдам листа на геј фанови на Јунајтед, ќе признаеш дека си геј? :D
--- надополнето: Jul 19, 2011 10:45 PM ---
Мајмуни и Латинска Македонија ги користиш како изрази кога ги споменуваш Прилеп и Струмица. Плус пред некој пост ги направи во Прилеп сите селјаци. Очигледно навредуваш.
мајмуни сами си се нарекуваат, Виша сила, не можам јас ништо против тоа. Латинска Македонија - изразот не го измислив јас, ами е наделеку прочуен. И важи за пошироко пространство. Уште 2-3 града ;)
Во Прилеп не се сите сељаци, ама 90 проценти dabome се. Бројката во другите градови се влече околу 88 проценти, па затоа е таа разлика :)

F

fantomX

Гостин
Еј, старата весела дружина :)
Фантоме, не бех тука да ти кажам Добредојде, па за тва извини... Мило ми е шо сме сите тука как на времето (Даворе јави се!)... Нели нова сезона, нови надежи, исто как нов живот... поуживајте додека нее почнала :) Па и нов гомнојадач? Ако, убаво, слатко нека му е.
UNITED мамата ќе ви еба на сите. Комплекс до 100ка! :)
Кој си бе ти?

П.С. Аватарот... Торес?!
Поавтентична слика од Торес не можев да најдам.

F

fantomX

Гостин
Тај шо ќе му честиташ титула у Јануари... ПАК! :)
Ау, тој бугарин шо го викаја, генијалецот, тој си. Па си сменил име бе пријател, ко грчка клима да те фатила, од кај те знам, макар шо по дијалектов требаше одма да ми текни кој си.

Да не беше Манчестер Сити, јас уште сега би ти честитал да ти кажам право.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Зарем до јануари ќе ти треба да ја „разбиеш“ играва и да си земеш титула... ПАК!
Од твојве постој запек фатив омГ би ти препорачал да посетиш некој психолог или психијатар имаш (ГОЛЕМ) проблем...

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Георги Седефчов П'рванов
Кажах јас, нова сезона нова надеж, силни сте сите. :)

Зарем до јануари ќе ти треба да ја „разбиеш“ играва и да си земеш титула... ПАК!
Нее битно јас кога ќе га разбијам, туку на него кога ќе му отечат јајцата. :)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Кажах јас, нова сезона нова надеж, силни сте сите. :)
Нее битно јас кога ќе га разбијам, туку на него кога ќе му отечат јајцата. :)
Болдираното нема никаква смисла ако се прочита твојот претпоследен коментар. Се надевам дека не се работи за подвоеност. Него... за вториод дел од коментарот, се потрудив некако, ама не сфатив... на кого бе пријателче?

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ау, тој бугарин шо го викаја, генијалецот, тој си. Па си сменил име бе пријател, ко грчка клима да те фатила, од кај те знам, макар шо по дијалектов требаше одма да ми текни кој си.

Да не беше Манчестер Сити, јас уште сега би ти честитал да ти кажам право.
Да да, тој бугарин шо го викаја. :) На пола сезона те снемува, крииш се у зајчова дупка, как ќе ме познааш. А шо знааш, мош ќе го продадат Јаја Туре, па ќе се смене се до почеток на сезона. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom