Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Аха, друга зона сте вие во Дебар значи, ако, убо.

Инаку се добива од овај пивофестов многу инспирација, некои не биле свесни колку се “способни“ се до пивофестов, ама не е битно.

И чудно ми е како ова чудо од исфорсирано лошомиризливо крајно смешно таканаречено натпреварување од Енглеска лига ти дава инспирација, ама шо знам јас, и сам рече, не е пет сабајле кај вас. подруго е.
Зашо да не бе фантом-хикс? Кај што многу чудни работи се дешаваат, се нешто може да откопаш. А дека лигата е таква каква што ја опиша, нема збор.

П.С. Аватарот... Торес?!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.339
Муабетиве со љушпи од банани...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Толку постови од овој искомплексираниот, а никој "ми се допаѓа" не му удрил... не ви е срам бе? :ROFLMAO:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.035
Поени од реакции
1.538
За 5 сезони - 4 титули во ПЛ, во 5тата беше суспендиран од Јануари натаму.Nuff said...

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Еј, старата весела дружина :)
Фантоме, не бех тука да ти кажам Добредојде, па за тва извини... Мило ми е шо сме сите тука как на времето (Даворе јави се!)... Нели нова сезона, нови надежи, исто как нов живот... поуживајте додека нее почнала :) Па и нов гомнојадач? Ако, убаво, слатко нека му е.
UNITED мамата ќе ви еба на сите. Комплекс до 100ка! :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Tevez: "I'm just a poor boy, nobody loves me"
Tevez fans: " He's just a poor boy from a poor family, Spare him his life from this monstrosity"!
Tevez: "Easy come easy go, will you let me go?"
Mancini: "Bismillah! No!! We will not let you go!"

Мал извадок од Bohemian Rhapsody :pos:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Еј, старата весела дружина :)
Фантоме, не бех тука да ти кажам Добредојде, па за тва извини... Мило ми е шо сме сите тука как на времето (Даворе јави се!)... Нели нова сезона, нови надежи, исто как нов живот... поуживајте додека нее почнала :) Па и нов гомнојадач? Ако, убаво, слатко нека му е.
UNITED мамата ќе ви еба на сите. Комплекс до 100ка! :)
Како не бех тука бех тамо бех бе. Како то нох животх нештох ми зборишх комплексх од некојсиХ УнитедХ.
Знаел тој во Латинска Македонија што е комплекс.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не бе. Не навивам за Манчестер и живеам во западните делови на Македонија. Океј е. Ама фала за грижата, сепак знам како ти е.
Ај лив ин да херт оф Мацедониа соу нау шат да фак ап анд кип крај!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.339
Добро е што некој вака или така го одржува споменот за еден од легендите на Манчестер Јунајтед, јбг разика на укус :LOL:, али во секој случај убо викаат старите - зад добар којн прашина се дига.

We`ll drink a drink a drink
To Eric the King the King the King
He`s the leader of our football team
He`s the greatest
Centre forward
That the world has ever seen !!!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Добро е што некој вака или така го одржува споменот за еден од легендите на Манчестер Јунајтед, јбг разика на укус :LOL:, али во секој случај убо викаат старите - зад добар којн прашина се дига.
Кажи, а?:icon_mrgr:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Tevez: "I'm just a poor boy, nobody loves me"
Tevez fans: " He's just a poor boy from a poor family, Spare him his life from this monstrosity"!
Tevez: "Easy come easy go, will you let me go?"
Mancini: "Bismillah! No!! We will not let you go!"

Мал извадок од Bohemian Rhapsody :pos:
So it’s goodbye Carlos. You can go to Brazil and tell them how ‘you always had Corinthians in your heart’..or what ever bull you wish to spin next. City fans can kid themselves that you’re some sort of hero cos you lifted the FA Cup for them after their years in a trophyless desert. But at MUFC it ain’t gonna wash. No chance. You know exactly where you can go, and we’ve told you enough. I don’t take to boo-ing much…but I’m so glad we booed you and let you know….the truth.

But then again…I don’t think you ever wanted to be anyone’s hero.

Except maybe your agent’s.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom