Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

A

apidrone

Гостин
Твитер - место за посакување секакви желби...

Come on Wesley @sneijder101010 hurry up and sign for #mufc. Remember, you'll get a pic of my jugs...or you can have them in your face!

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Мислам дека и со овој состав би можеле да ја одбраниме титулата.
А во лигата на шампиони не ми можел да кажам ништо но сепак тука е Сир Ферги

A

apidrone

Гостин
За ПЛ не му ја мислам толку, али ако и оваа година во ЛШ бидеме плеснати од Барса или било кој друг тим, а не сме презеле ништо навреме со муабетот дека *не ни требаат нови играчи, можеме и со овие*, ќе бидам страшно писд оф.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Де бе, ко да ќе нема па и наредна година за да освоиме ЛШ :) А за ова што го изјавува стариов, само да ви пастирам една реченица што ја има кажано.

"Never try to read the mind of a madman" - Sir Alex Ferguson
--- надополнето: Jul 18, 2011 6:03 PM ---
Мислам сфаќате што сакам да ви кажам. Пред недела дена кажа нема везе, сега вика, па би било тешко, слаба ни е средината. Ќе донесе некој па што сака нека е, не мора да е Снајдер.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Де бе, ко да ќе нема па и наредна година за да освоиме ЛШ :) А за ова што го изјавува стариов, само да ви пастирам една реченица што ја има кажано.

"Never try to read the mind of a madman" - Sir Alex Ferguson
--- надополнето: Jul 18, 2011 6:03 PM ---
Мислам сфаќате што сакам да ви кажам. Пред недела дена кажа нема везе, сега вика, па би било тешко, слаба ни е средината. Ќе донесе некој па што сака нека е, не мора да е Снајдер.
Нека доведе некој па ако сака нека биде анонимец како Чичарито па да распали

A

apidrone

Гостин
Не праам муабет за неосвојувањето на ЛШ, туку ова, the barca issue :) Ако една иста екипа те тепа 3 или повеќе пати по ред на ист начин, или си некој нисколигаш, или тапкаш у место кога е во прашање напредокот на ростерот. Првото не сме :)
Остана само BEL19VE!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Нека се пензионира Чави само. :)
Богами, го видовме Меси на Копа Америка!
Чави е мозокот на Барса и тоа е факт! Тој ги држи и Меси и Иниеста, без него се многу понекорисни!

Инаку мислам дека ни треба уште еден среден играч бидејќи Флечер само се поболува, Андо знае да се повреди и по неколку месеци така да мора да се земе нешто, па макар тоа бил и Величе Шумоликовски :icon_lol:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тренерот на голманите, овој до него Ерик Стил има часови земано по шпански да се разберат, Чичарито и Валенсија што имаат шпански мајчин јазик ги нема, само приучените Андерсон, Парк и Евра се тука. Комедии ќе биде :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Тренерот на голманите, овој до него Ерик Стил има часови земано по шпански да се разберат, Чичарито и Валенсија што имаат шпански мајчин јазик ги нема, само приучените Андерсон, Парк и Евра се тука. Комедии ќе биде :pos:
Е*ати Шпанците, пола од нив незнаат англиски. :rolleyes:

Да направеше некое наше дете трансфер, ќе ги средеше со Англиски од прво одделение, француски, германски... дури и веронаука ќе ги решеше. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom