- Член од
- 6 јуни 2011
- Мислења
- 185
- Поени од реакции
- 138
Mustangot sega samo so go vidov vo OhridПлаво Бентли на битолски таблици... BT-010-DO, и мустанг бел на американски...
Mustangot sega samo so go vidov vo OhridПлаво Бентли на битолски таблици... BT-010-DO, и мустанг бел на американски...
Ха на истото место стои дури од вчера, го штеди не го вози овај изгледа.
haha go vozi sekoja vecer kon 11 go gledam po turisticka ama mn brzo vozit i ne mozam nikako da go fatam nikakoХа на истото место стои дури од вчера, го штеди не го вози овај изгледа.
Абе незнам дали е истиот, ваљда тој е (со еден пар на светла напред, класичен модел). Инаку Бентлито знам кај живеј чоеко, ќе го штракнам, само да си дојди братми од Германија, да ми го донеси дигиталниотMustangot sega samo so go vidov vo Ohrid
Без лутење али ова едно од најглупите клипчиња што сум ги видел незнам што толку ве возудува да снимате кола која ја паркираат следново клипче вреди да се сними и да се изгледа.
добри ролетниЗнам дека сте ги виделе и двете, ама конечно ги фатив да позираат заедно. Мустангот и Панамерата позади.
![]()
FORD FUSION во позадинаЗнам дека сте ги виделе и двете, ама конечно ги фатив да позираат заедно. Мустангот и Панамерата позади.
![]()
Kaј го виде? Не глеам такво нешто... мене појќе ми падна в очи Поршето...FORD FUSION во позадина![]()
Грешка.... десно од поршето е Опел корса Ц.Десно од поршето.Е тоа е права супер кола.![]()