Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како што реков, изборите стивнаа, партиите С не спомнуваат од Скопје2014 но останаа закоравените послужници да плукаат и делат не знаејки зошто, им заглави плочата.
ок, ако работниот наслов е сржта на проблемот(среде судски спор) нек биде..еве ја не спиев како е именуван во дозволите, тоа што се изгради после 2000 години споменик среде Македонска држава е најмалце битно.
чекај
од негодување и плукање сега реагирате на називот на споменикот ???? сега вие буткате да се вика Александар??? кое лицемерие
Еве чекам Македонцки од 21391283102-38102 градби да каже што не му се допаѓа?
Мене ми се допаѓаат улиците што се прошируваат и асфалтираат ако не спаѓаат во проектот навистина ќе ми е жал![]()

- да не се знае за доста

Еве чекам Македонцки од 21391283102-38102 градби да каже што не му се допаѓа?
Мене ми се допаѓаат улиците што се прошируваат и асфалтираат ако не спаѓаат во проектот навистина ќе ми е жал![]()
Не ми се допаѓа следново: Портата, мостот Око, пренатрупаноста, не мора да има два хотели, објектите не мора да се во Барок, новите фонтани (освен онаа кај Аце), новиот изглед на Собранието, обеликсот кој го планираат...

, коцките на плоштадот Се масонско окултните симболи не ти се допаѓаат, ако ги тргнеме нив што останува друго, коцките на плоштадот
.
)Не ми се допаѓаат и плажите.3.Зошто КОНЕЧНО ќе се скрие она ругло од бетон наречено МНТ
Зградата на Македонска опера и балет во времето кога била изградена претставувала врв на светската архитектура, а жално е што денес се наоѓаат некои да го оквалификуваат објектот како „комуњарски“ или „ругло од бетон“ и слични улични изрази.
Она што беше еден од белезите на новото Скопје денес се покрива со куп згради кои сосема го рушат идентитетот на Скопје какво што требало да биде и кои се градат на недозволено преблиско место до Вардар.
![]()
![]()
Зградата на Македонска опера и балет во времето кога била изградена претставувала врв на светската архитектура, а жално е што денес се наоѓаат некои да го оквалификуваат објектот како „комуњарски“ или „ругло од бетон“ и слични улични изрази.
Она што беше еден од белезите на новото Скопје денес се покрива со куп згради кои сосема го рушат идентитетот на Скопје какво што требало да биде и кои се градат на недозволено преблиско место до Вардар.
![]()
![]()