Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како што реков, изборите стивнаа, партиите С не спомнуваат од Скопје2014 но останаа закоравените послужници да плукаат и делат не знаејки зошто, им заглави плочата.
ок, ако работниот наслов е сржта на проблемот(среде судски спор) нек биде..еве ја не спиев како е именуван во дозволите, тоа што се изгради после 2000 години споменик среде Македонска држава е најмалце битно.
чекај
од негодување и плукање сега реагирате на називот на споменикот ???? сега вие буткате да се вика Александар??? кое лицемерие
Еве чекам Македонцки од 21391283102-38102 градби да каже што не му се допаѓа?
Мене ми се допаѓаат улиците што се прошируваат и асфалтираат ако не спаѓаат во проектот навистина ќе ми е жал![]()
- да не се знае за доста
Еве чекам Македонцки од 21391283102-38102 градби да каже што не му се допаѓа?
Мене ми се допаѓаат улиците што се прошируваат и асфалтираат ако не спаѓаат во проектот навистина ќе ми е жал![]()
Не ми се допаѓа следново: Портата, мостот Око, пренатрупаноста, не мора да има два хотели, објектите не мора да се во Барок, новите фонтани (освен онаа кај Аце), новиот изглед на Собранието, обеликсот кој го планираат...
Се масонско окултните симболи не ти се допаѓаат, ако ги тргнеме нив што останува друго, коцките на плоштадот
.
3.Зошто КОНЕЧНО ќе се скрие она ругло од бетон наречено МНТ
Зградата на Македонска опера и балет во времето кога била изградена претставувала врв на светската архитектура, а жално е што денес се наоѓаат некои да го оквалификуваат објектот како „комуњарски“ или „ругло од бетон“ и слични улични изрази.
Она што беше еден од белезите на новото Скопје денес се покрива со куп згради кои сосема го рушат идентитетот на Скопје какво што требало да биде и кои се градат на недозволено преблиско место до Вардар.
![]()
![]()
Зградата на Македонска опера и балет во времето кога била изградена претставувала врв на светската архитектура, а жално е што денес се наоѓаат некои да го оквалификуваат објектот како „комуњарски“ или „ругло од бетон“ и слични улични изрази.
Она што беше еден од белезите на новото Скопје денес се покрива со куп згради кои сосема го рушат идентитетот на Скопје какво што требало да биде и кои се градат на недозволено преблиско место до Вардар.
![]()
![]()