Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со таа сериозност и разум со која ќе ми кажеш како се вика статуата? Воин на коњ се вика така? Не викаш слепи. О ти моќнику со око на орел, кажи ни како се вика статуата?
Верувај ми, јас имам поголема причина да се срамам од тебе што се дичиш со статуа на безимен воин, жити амбасадорот што си. И самиот Александар а и Филип би се срамеле со сево ова.
Македонцки замини на летен одмор ти треба многу верувај.
јас одмор земав речиси цела година, верувај многу кнедли проголтав и се изнагледав..еве сега лично од дно на душата ме интересира јадот што ве обземал...пробувам аргументирано со точки и факти - а добивам клетви и потсмев од другата страна.
објасни ми леандра (набројано) подобри поефикасни и полични ли беа бараките???
*како инфо бараките (од школи до општини) беа времено решение, се предвидуваше Скопје да се реизгради со нормални објекти...но некако заглавивме што вобратства и единства што во војни и транзиции...и сега кога се гради, најподло се плука..мене ме интересира ЗОШТО?
Продуктивност на зградата? Банкарски камати?
Паркинг просторот ќе се решел,оди бе удави се негде.
ова како бугарски ЦУМ ми личиhttp://www.plusinfo.mk/vest/5090/Zgradata-na-Vodovod-vo-barok-stil
Зградата на “Водовод” во барок стил
![]()
Еди како може на Македонцки и на Цитро целиот проект да им се допаѓа? Можно ли е некој со здрав разум така да размислува? Или со платен?