Koga imas cd vo xboxot NIKOGAS AMA BAS NIKOGAS nesmees da mu ja premestis pozicijata ama ne si znael jbg. Ke se kupis novo cd sega.Фифа 2011 ми се изгреба...цд-ето со фифадодека хбохот го вртеше цедето..јас му ја сменив местоположбата и само од еднаш направи грррррр...има што да видам ..
цел круг внатре
Истата игра, исто го поебав цд-то. Сега кога ќе го ставам некогаш пишува Open tray (ко да не е ставено цд внатре), некогаш Mixed Media Disc, некогаш играта ја покажува али само стави го дискот внатре, оди на Game Library и пушти ја од таму ќе ти работи дека му треба ептен мал дел да прочита што изгледа е на почеток на дискот, а гребаницата е на надворешниот дел. Веќе 3-4 месеци така ја играм фифата.Фифа 2011 ми се изгреба...цд-ето со фифадодека хбохот го вртеше цедето..јас му ја сменив местоположбата и само од еднаш направи грррррр...има што да видам ..
цел круг внатре
Ако ова испадне вистина, продажбата наX-BOX нема да опадне, туку ќе престане.Rumor: Xbox 360 Games Playable on Win 8
http://www.ggmania.com/?smsid=31297
Xbox 360 видео игрици да може да се играат на Windows 8 ?
Ах, колку убаво звучи, посакувам да е вистина, но не верувам дека Мајкрософт ќе ризикуваат пад на интересот и продажбата на Xbox 360 конзолите со тоа што ќе дозволат видео игрици за Xbox 360 да може да се играат и на најобичен компјутер со инсталиран Windows 8.
Да не слушнал некој од вас останатите нешто за ова, да не имате некоја дополнителна информација, потврда, негација или слично ?
видео игри, не игрицивидео игрици
Мајкрософт никогаш не заработувал од конзолите туку од продажбата на игрите. Вака можеби ќе имаат поголема продажба на игри. Инаку потврда или негација нема, туку има уште една гласина: http://www.escapistmagazine.com/news/view/111676-Rumor-Next-Xbox-Could-Run-WindowsАх, колку убаво звучи, посакувам да е вистина, но не верувам дека Мајкрософт ќе ризикуваат пад на интересот и продажбата на Xbox 360 конзолите со тоа што ќе дозволат видео игрици за Xbox 360 да може да се играат и на најобичен компјутер со инсталиран Windows 8.
Да не слушнал некој од вас останатите нешто за ова, да не имате некоја дополнителна информација, потврда, негација или слично ?
Не би рекол, а баш поисплатливо би им било вака пошто ќе се продаваат повеќе игри а нема да мора да се произведуваат 2 различни верзии и две различни цедиња. Само ќе се произведуваат повеќе копии за XBOXАко ова испадне вистина, продажбата наX-BOX нема да опадне, туку ќе престане.
Добро де, мојот речник си е мој речник, останува видео игрици за мене и така и ќе продолжам.видео игри, не игрици
Абе, зборот игри....ци делува навредливо и деградирачки за медиумот видео игри. Затоа јас не ја сакам неговата употреба.Добро де, мојот речник си е мој речник, останува видео игрици за мене и така и ќе продолжам.
Немој погрешно да ме разбереш, не е во прашање мојот инает, туку моите навики, кои ретко се менуваат.![]()
Те разбирам, и да, правописно и културно се пишува и изговара видео игри, а не видео игрици.Абе, зборот игри....ци делува навредливо и деградирачки за медиумот видео игри. Затоа јас не ја сакам неговата употреба.
Мајкрософт заработува од игрите, а ако се произведуваат за Windows нема да заработува, како што знам јас. Плус, едно е конзола, се очекува универзален контролер (затоа и има чипови, да нема хакирања и слично, a level playing field), плус познавајќи дека Microsoft веќе прекина да ги конвертира хитовите на PC (Gears of war 2, Halo 3 итн), тешко дека ова ќе се оствари некогаш. Не би ни имало смисла, само ќе се искомплицираат работите, а реално освен во земји со низок стандард како нашиот, на друго место секаде си купуваат Xbox-и и PS3-ки.Мајкрософт никогаш не заработувал од конзолите туку од продажбата на игрите. Вака можеби ќе имаат поголема продажба на игри. Инаку потврда или негација нема, туку има уште една гласина: http://www.escapistmagazine.com/news/view/111676-Rumor-Next-Xbox-Could-Run-Windows