- Член од
- 16 јули 2011
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Значи, знам дека треба да и кажам онака лично, но проблемот ми е како да го направам тоа...
Како да го започнам тој муабет...
помош?
помош?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НемојЗначи, знам дека треба да и кажам онака лично, но проблемот ми е како да го направам тоа...
помош?
е и со ова се согласувам точно такаја надгледувам темава
значи.......речи и вака...што правиш во слободно време...освен што си убава?
хахаха бравосја надгледувам темава
ligavo ti e toa prijatele treba na maco nacin da ja fati primer da i se nasmees i da pocnes obicen razgovor pa od samata situacija ce se vidi dali e zainteresirana ali se zavisi od nea nase e da probameја надгледувам темава
abe obicen muabetЗначи, знам дека треба да и кажам онака лично, но проблемот ми е како да го направам тоа...
помош?
Кажи која е јас ќе и кажам во твое име. Што генерации испаднаа бе мајката како да и кажам дека ми се допаѓа,напиши и на фб или на скајп.
Ако си маж ќе одиш и ќе и кажеш во очи, девојче ми се допаѓаш!
па нормално ако се познаваме....хахаха бравоса инаку ако веќе си живееш со девојчето полесно е, доста е да ја поканиш на кафе и од далеко така да се распиташ што како планира дали сака дечко она ова тај стил нешто па после ако мислеш дека имаш шанси слободно можеш да и кажеш дека ти се свиѓа
па и да не се познавате ќе се запознаетепа нормално ако се познаваме....![]()