YouTube (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWolf
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај да отворш некои други страници кои поседуваат flash клипови. На пример некоја од tudou. Види дали таму ти работи. Ако не ти работи ни таму тогаш е до flash инсталацијата.

Ако не е тогаш или не ти е соодветна верзија ама најверојатно ќе ти пише за тоа или пак е некој друг проблем, можно е да е дури и вирус некоја скрипти шато ти кочи, ако си инсталирал некој adblocker да се активирал случајно за youtube видеата може да биде многу нешта.

И кај мене се отвараат,кај тебе е проблемот.:toe:

Средено е, му требало само еден рестарт. Инаку фала за советите. Можи сега на темава или delete или канта.

Ako imate problemi so youtube is so nekoj drug vebsajt voopsto,koristete ctrl + F5.Jas imav takov problem.Sega raboti.

Да не знае некој шо е работава ќе се регистер на јутуб и кодот за активација не ми го праќа на е-маилот?:toe:

ЈАс имам повеќе акаунти на YT ама никогаш не ми е барало мобилен, а и може да се смени земја, некаде грешка кликаш.

п.с Кога размислам што ќе им е мобилен нив ? o.O

И јас сум регистриран и никогаш не ми барало мобилен..:toe:

Добро, незнаев каде на друго место па ај овде...
Гледањето клипови на youtube ми стана апла споро. Почекав речиси еден месец да не можеби имам проблем со лимитот на брзината на интернет или слично, но проблемот остана. Треба да почекам да се лоадира целото видео за да можам да го гледам отпосле :/:
Kонекцијата ми е во ред...И Флеш плеер-ов... пробав од сите пребарувачи...А и немам никаков вирус.
Што би можело да биде?

Гледањето клипови на youtube ми стана апла споро. Почекав речиси еден месец да не можеби имам проблем со лимитот на брзината на интернет или слично, но проблемот остана. Треба да почекам да се лоадира целото видео за да можам да го гледам отпосле :/:
Kонекцијата ми е во ред...И Флеш плеер-ов... пробав од сите пребарувачи...А и немам никаков вирус.
Што би можело да биде?

Оперативниот систем, изгледа...

Инаку имаше мал застој едно 1 саат, па може тогаш се погодило :)
Види пак, сега е све нормално.

Што би можело да биде?

Пробај со друг browser.

знаци имам програм видео гет со кое симнувам видеа од јоу тубе е сега ова видео е заштитено за 18 плус
http://www.youtube.com/watch?v=V8JJBF-gq50
се логирав значи го отворив е сега да го симнам не го спушта на видео гет дали знаете некој друг програм за спуштање на видеа од јоу тубе

знаци имам програм видео гет со кое симнувам видеа од јоу тубе е сега ова видео е заштитено за 18 плус
http://www.youtube.com/watch?v=V8JJBF-gq50
се логирав значи го отворив е сега да го симнам не го спушта на видео гет дали знаете некој друг програм за спуштање на видеа од јоу тубе
http://www.ant.com/video-downloader

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom